Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Антиматерия какво е това в същност

<< < (26/33) > >>

Радико:

--- Цитат --- магнита няма да роди фотони чрез полето си а ще роди вълна която няма да има своства на светлината. 
--- Край на цитат ---

Дали това е вярно хайде да провериме искаш ли:
Светлината от синия спектър е със идентичен характер и произход със светлината от зеления спектър и това се доказва защото има сензори усещащи и двата спектъра. А светлината от зеления спектър е идентична по същия начин със жълтия спектър което доказва идентичността или ако щеш произхода на жълтия и синия спектър без наличието на сензор реагиращ на двата спектъра едновременно.
Това разсъждение е следствие на математическата аксиома, че ако А=В, В=С то А=С Имаш ли някакви несъгласия със това твърдение.

montanar:
Да имам.

--- Цитат ---Светлината от синия спектър е със идентичен характер и произход със светлината от зеления спектър
--- Край на цитат ---
Не не идентична - с различна енергия е.

--- Цитат ---това се доказва защото има сензори усещащи и двата спектъра
--- Край на цитат ---
Това не е доказателство. Детектиране не значи измерване.
Ако трябва да съм по-подробен ще кажа следното - всеки процес на раждане на светлина се характеризира с конкретна гама - в повечето случай това се определя от веществото което генерира спектърът. Или способността на веществото да се разтоварва от енергията за металите е едно за другите вещества е друго.

Радико:
Виж какво почваш пак със някакви жалки напъни за твое сведение детектор преведено на чист български език означава измервач. Така че ИЗМЕРЕНО Е
ОООФ ОМРЪЗНА МИ ОТ ИДИОТСКИТЕ ТИ НАПЪНИ ДА ДОКАЖЕШ НЕЩО КОЕТО И ТИ СИ НАЯСНО ЧЕ НЕ Е ТАКА.  Ама аз съм идиота че ти се връзвам аре ври на майната си.

Радико:
Бих искал останалите участници в дискусията да се абстрахираме от тролските напъни на монтанар и да се върнеме към същественото в темата. Сега е момента да запитам има ли някой които иска да се вкючи във експеримента който описах по горе "доста по горе" заради тролските напъни.
Да припомня:
Два идентични генератора със единствената разлика, че във единия присъства дъгов разряд другия е изпълнен само с пплупроводници и няма дъга или искра или каквото и да било от този род.

montanar:
Детектиране казваш :)
Ами конкретния детектор е бариера на селския път - през нея може да профучи Пешо на 6 бири или товарен камион  :P ефекта върху детектора ш е аналогичен.
Ти в случая се пънеш ми се струва - и отново нищо нито каза нито доказа.
Поставих ти елементарния въпрос за изменянето на гамата ти побърза да го заметеш и отплесна в същноста на светлината да оспорваш де пък хептемш ш се оплетеш.

И ти го казвам що не е да не съм се интересувал от въпроса - има камара положения при които вълновата теория просто не работи.
Не знам какво и се върти в главата щото така и не го предлагаш в структуриран вид - а подходът ти който до сега прилагаш единствено подтвърждава стандартния модел.
За да постигнеш нещо извън него трябва да предложиш нещо завършено и то или ще издържи или няма.

Разбери без достатъчно осъзнаване на това по което разсъждаваш и разбирането му няма смисъл да търсиш под вола теле - над тия проблеми са се блъскали години на ред маса по-големи от нас мозъци и са стигнали до там де са стигнали - има си един майнстриим който е обоснован подтвърден и работи - има си течения в него всякакви но те се базират на пустулати и теореми и теории де са доказани пре достатъчно пъти за да не се поставят под съмнение - Ти в случая поставяш под съмнение едва ли не и Нютон и всичко ......

Нямалошо - съмнявай се в всичко и почни от А и Б докато другите препускат през У и Ф. Ефекта от напъните ще е аналогичен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия