Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Антиматерия какво е това в същност

<< < (33/33)

технократ:
Казусът вълна или или едновременно частица, в квантовата механика, мисля че е от неправилното интерпретиране на наблюдаемите факти от квантовите физици от началото на 20 век. ричард Файмън, правилно е предположил че квантовият свят си е частичков модел и нищо повече. Това че квантите се държат по една или друга причина като вълни, не означава че са вълни, или че магически имат и двете свойства.

Радико:

--- Цитат ---   Що сега не се ангажирате с конкретно мнение а? Щото добре знаете колко ш бъдете освиркани нали? Щото ако кажете че светлината е вълна нема да можете да обясните повечето казуси които не съответстват на вълновата природа нали?   
--- Край на цитат ---
Монтанар аз съвсем конкретно се ангажирах с това, че светлината е вълна при това съвсем конкретно, че е ЕЛЕКТРОМАГНИТНА ВЪЛНА.
И съвсем недвусмислено ти заявих, че има НЕОБРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за това. Докато доказателствата за курпускулярната хипотеза са чисто хипотетични. Така че ти си тролът в този форум.

montanar:
Радико подготвям ти отговор - ще го пусна в самостоятелна тема за да не си мажеш повече темичката.

Bat_Vanko:

--- Цитат на: montanar в Септември 07, 2019, 05:26:39 pm ---Bat_Vanko  ;D кой каквото разбрал разбрал - но аз така и не разбрах за какво става дума в вашето мнение по конкретния въпрос.

--- Край на цитат ---
Мунчо, това че отново не си разбрал вече не учудва никого. Учудва ни огромната ти наглост да гледаш документи и факти в мрежата (част от които дори ти самият си публикувал) и да твърдиш че не съществуват.

Радико:
Наистина ли никой няма интерес към описания по горе Експеримент който споделих, че искам да направя.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия