Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Какво е това нещо ротацията

<< < (5/14) > >>

edin:

--- Цитат на: mi68 в Май 31, 2016, 11:18:48 pm ---1-10         s-s=0; 0=s-s       s-спин,
10-100     m-m=0; 0=m-m   m-маса
100-1000 q-q=0; 0=q-q      q-заряд
s и q създават магнитно поле.
Това е математика, но физически така работи природата.
Първото е Божествена еволюция.
Второто е ангелска еволюция.
Третото е човешка еволюция.
Общото е различна форма и материя на съзнанието (душата).
Търсачите на СЕ, се сблъскват с тези форми на неиндетифициран (извънземен) разум.

--- Край на цитат ---

Съзнание и душа, са две различни неща. Душата е преходна, докато съзнанието е вечно. Душата е преходна, защото е част от материалната матрица и се дава на духа, при навлизането му в нея.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Май 31, 2016, 12:03:50 pm ---Случайно се зачетох в едно обяснение на спина на електроните който хем бил въртене хем не бил и се сетих и за други подобни хипотези за ефекти от въртене, положително действащи отрицателно действащи. Хипотези много сериозно поддържани от някой колеги. Даже определящи ги като теории. като например, че дясното въртене на нещо си в близост до човек било добро за организма а лявото въртене било много лошо. Той и спина на електроните бил ляв и десен, но за начало аз не мога да се сетя как да разбера кое е дясно и кое ляво въртене. Говорим по въпроса с мой приятел и съм сложил между нас на масата охладителен  вентилатор от компютър.
Той твърди, че се върти наляво и му влияе зле ама аз го виждам, че се върти надясно, значи би трябвало да му влияе добре. Е не можахме да се разберем кой крив кой прав.

--- Край на цитат ---
Колко интересна тема само, с каква практическа насоченост и с огромно значение за материалната матрица.  ;D
Има и други примери за ротация. Не само електроните имат ротация, не ротира и само етера.
Примерно при полов акт често има ротация от страна на вагината. Ако тя се върти надясно /по часовника/ и на нея и се струва, че това е наистина дясно, то за фалоса това движение се усеща наляво /обратно на часовника/.
От това правя извода, че всичко това е една божествена еволюция, ангелска еволюция и човешка еволюция в средата на материалната матрица в която плува душата още при навлизането й в нея, като метамолекула.
Ето защо ротацията е от фундаментално значение.  ;D  :D  ;D

Аtos:
Хахаха...пък от'де да знаеш, може това да е определящо за пола на бебето?

dmitarp:
От тази ротация ми се завъртя главата, та не разбрах сега въртенето на колелетата на една кола на кой по-благоприятно действа, на шофьора или на пътника до него и има ли връзка това с, кой е по -олям късметлия при евентуална катастрофа.

EDM electronics:
Аз предлагам да се заобсъжда, да се инициира процедура по така важната и необходима за развитието на науката, етера, матрицата, душата, пространството и мн. др. тема - "Защо е синьо небето" или "Какво е това нещо стоенето и безделието" или нещо подобно.  Да се разкрие окултното. Да се разобличи на всяка цена и с всякакви средства ортодоксалната наука. Да излязат на показ всички видими и невидими енергии. Нека вземат участие и извънземните. ;D  :D  ;D

Това са все полезни теми. Те са в същината на форума. Те показват кой колко е напреднал със знания.  Ще има и оценяване. ;D
Нека се зарине форума до уши от съществени и необходими теми, да има, не като да няма.  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия