Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Какво е това нещо ротацията
plcsoft:
:) Интересното е че при спиносването си електрона не само ротира но и извършва вълнообразни движения(както твърди досегашната наука), ако са навътре сигурно благоприятстват ядрото ако, се движат на вън действат негативно на ядрото и позитивно на външната среда. Тук се заплетох,,,,,, май!!! Абе от личен опит знам че, почне ли вълнообразни движения вагината то, жената е удовлетворена, само не съм я питал как се чувства ако вълните са навътре и как ако са навън. :) :)
От една седмица само простотии във форума! Та рекох и аз,,,,,,,,.
caduceus:
Май мухите в главите ви освен че бръмчат, се въртят основно наляво - с негативни последствия за околната им среда :) Що не пробвате да пиете десетина дни негативна водичка, въртяна активно и само обратно на час. стрелка примерно с миксер - първото нещо което ще забравите е какви движения прави вагината на жена ви, щото просто няма да ви интересува вече :D След още десетина дни вече няма да ви пука въобще от нищо, а енергетиката на организма ви е отишла близо до нулата. След още десетина може направо да викате поп - ако не е късно ;)
Осмиването на нещо, с което човек не е наясно, означава че или е пълен идиот, или нарочно действащ против "опасната" тема трол - което е по-лошо. Изберете си сами.
juliang:
Сега се замислих в каква посока се въртят двигателите на автомобилите (конкретно за тези автомобили, на които двигателя е поставен надлъжно). Оказва се че в огромната си част водачите имат почти в скута си един 10-тина килограмов маховик въртящ се в "лошата" посока с доста сериозни обороти...
Тук не включвам колянов вал, съединители и др. не по-малко масивни тела, въртящи се отново там и отново в тази посока.
И с'я к'во - карането (или возенето) в автомобил с надлъжен мотор е опасно за живота?!? И почти век никой не го е забелязал?
caduceus:
да - и не е само от ротацията. При изгаряне с голяма скорост и центростремително разширяване на газовете също има генериране на значително негативно поле /за справка - Шаубергер/. При рязко подаване на много газ също има временно секунда-две траещо генериране на мощно негативно поле /за справка - проф. Андреев/, което дори е засичано от руснаците като стандартна радиация и стига до около метър край мотора.
Така че, за автомобилите още от време оно /дори и при Тюрен е споменато/ има разработвани всякакви неутрализатори на това оргонно по същността си негативно поле. Въпрос на информация :)
merlinbg:
Мислех си, че сайтът е предимно с техническа насоченост, но по-скоро тук мога да се науча как да бъркам "черна магия" и "бяла магия за любов". Едната е обратно на часовниковата стрелка, другата по нея. Ако имам повреден домашен уред в каква посока да го въртя за да се оправи от етера? Нямам нищо против вярванията на хората, всеки може да вярва в каквото си поиска, но за сега енергия се получава от горене, пад на вода вследствие на гравитацията, ядрен разпад (щеше да е хубаво да може и с ядрен синтез, но за сега не ми е известно някой да го е постигнал), слънце и вятър. Никое от тези неща не работи с вяра или молитви (за слънцето и вятъра не съм сигурен). Наречете ме прост и неук, но за мен нещата работят, когато може да се измери някой техен параметър и измерването може да бъде повторено от друг човек, с друг уред. Ако не е така, мога да ви кажа, че съм открил генератор на СЕ, но никой не може да го види или премери параметри, с изключение на моя милост и един приятел (за да има свидетел де). Даже с него отскокнахме до Марс, защото в момента е близо до Земята да тестваме генератора на СЕ. Оспамих темата, за което се извинявам, но мисълта ми е, че теории които не лежат на нещо вече известно на науката, а са просто изсмукани от пръстите са чиста ала-балистика.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия