Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Какво е това нещо ротацията
Yoro:
Радико!
Моето мнение което не трябва да е миродавно за останалите е, че тези КОМПЕТЕНТНИ ПРОФЕСОРИ просто изпълняват поръчка на енергомафиотите. То те и им плащат за целта. :)
Такива като мен дето споделят факти са обявени за ЛУДИ :D.
Дано има повече ЛУДИ. :)
mi68:
1-10 s-s=0; 0=s-s s-спин,
10-100 m-m=0; 0=m-m m-маса
100-1000 q-q=0; 0=q-q q-заряд
s и q създават магнитно поле.
Това е математика, но физически така работи природата.
Първото е Божествена еволюция.
Второто е ангелска еволюция.
Третото е човешка еволюция.
Общото е различна форма и материя на съзнанието (душата).
Търсачите на СЕ, се сблъскват с тези форми на неиндетифициран (извънземен) разум.
Yoro:
mi68!
Ми нали за това пиша и аз.Само, че го пиша така, че да се разбере от повече хора.
Та кво? Това дето го пиша измама ли е?
Пишете го с по разбираеми думи.
Та да го разберат повече колеги.
Поздрави!
RUS:
Нека някой се опита да определи кое е ляво и дясно, горе и долу, вътре и вън в следния клип:
https://www.youtube.com/watch?v=Bn7HDBj9ZQQ
Електроните описват много сложни траектории и според спина си изпълняват различни по сложност фигури на Лисажу.
https://www.youtube.com/watch?v=QPjyaNDFkB4
Фигури на Лисажу на осцилоскоп:
https://www.youtube.com/watch?v=lKXjqZlkGWE
Мисля че тези насоки ще ви дадат материал за размисъл.
Бих отбелязал че когато Тесла е открил парадоксални ефекти в своите изследвания и експерименти спинът на електрона не е бил открит, нито формулиран като хипотеза дори. Затова и се е позовал на понятието етер.
Реалността в която живееем е невъобразимо по-сложна отколкото можем да си представим с нашите триизмерни съзнания.
Това че не разбираме нещо, не значи че то не съществува.
caduceus:
--- Цитат на: Yoro в Май 31, 2016, 08:36:24 pm ---
Би ли ми обяснил ако на бобините на моя генератор вместо плюс подам минус и транзисторите не са NPN а PNP?
Какъв ще е ефекта?Дефакто огледална схема.
--- Край на цитат ---
Не знам. Просто трябва да се опита и да се види. По принцип оргона се предава през плюса при "нормалното" електричество, на минуса няма нищо. Тествай, но внимателно - че да не направиш негативно поле с вреда за здравето. Прати ми една снимка ако го направиш да видя какво излиза като вид заряд и количество.
--- Цитат на: Радико в Май 31, 2016, 08:43:10 pm ---Всичко това звучи интересно, но поражда още повече въпроси. подозирам, че недоказуемостта на тези твърдения се дължи на факта, че очевидно се разминават с логиката, съответно и с истината. Нали не приемате сериозно възможността всяко тяло да изглежда като турбина с лопатки спрямо "етера" Гопускам възможността някакви инерционни сили да разпръскват тази среда от вътре навън при въртящо се тяло, но отпред назад без наклонени лопатки няма как да стане.
--- Край на цитат ---
Не само е интересно, но е и доказана многократно истина за тези, които експериментират в областта. Това че информацията не е публична, не значи че не съществува. И си е много доказуема - но не с мултицет :)
Относно увличането и разпръскването от център към периферия при въртящи се тела - прав си, това се използва при въртоците на Ринат Шаймуратов. Виж в Гугъл и при желание - си провери сам. Не е сложно, става с подръчни средства - но е сравнително слаба технология.
RUS
Електроните и материалните тела са различни неща. Ако темата ти е интересна, има доста писано и експериментирано в областта примерно от Виктор Шаубергер с флуиди. Включително тестове и от потребители от този форум, в момента вече не тук - основно по причина на многото нападки към тях и едновременна липса на желание за реална работа от дървените философи.
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия