Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Извличане на енергия от гравитация
Радико:
Добре отначало:
за да разбалансираш колелото е нужно да вложиш енергия в това действие. завъртайки се до балансирана позиция то ще отдаде точно толкова енергия колкото си му вложил. Това също не е сложно за разбиране нали.
Радико:
ОООлеле боже
за да се балансира от гравитацията не влагаш енергия получаваш енергия в този момент, но получаваш точно толкова колкото си вложил за разбалансирането, но струва ми се шреме е да вложиш и малко умственна енергия в цялата работа за да проумееш за какво става дума.
Във всички подобни "Умотворения" нещата се свеждат до простото малоумие, че видиш ли ако една тежест падне от някаква височина тя ще издигне друга тежест до същата височина и ще остане и малко енергия далавера. Ако пожелаем обаче ние можеме да издигнеме още малко втората тежест от което следва твърдението, че е възможно една тежест от един килограм падайки от метър да издигне един килограм на метър и десет примерно.
Как да нарека това твърдение: Простотия, тъпота, или малоумие. Или и трите заедно.
Dedo pop:
Взе ми думите от устата. Отдавна се канех да го напиша но.. доброто възпитание ме възспираше. Крайно време е да се мисли и то с горната глава преди да се публикува нещо.Нета е пълен с безсмислици и глупости но за да отсееш зърното от плявата се иска общо технически знания които за нещастие в голяма част от пишещите липсва. А и мислеща глава. Иначе ще си останем на ниво "колхозен умелец".
макс1962:
Дедо попе,
'' Дедо поп беше прав. Загубих време и пари защото не го послушах".
Първото изречение е вярно. За второто авторските права са твои.
kd_dinev:
Мдаааа.....Сега имаме директен отговор на въпроса,на кой какво е интелектуалното му ниво и в чии речник съществуват определения,като прост,тъп или малоумен,употребени спрямо опонентите му!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия