Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Извличане на енергия от гравитация
kd_dinev:
Куца ама твоята логика!Защото по нея излиза изобщо да елиминираме лостовете от първи и втори род като несъществуващи!Малко като чичко Сталин-има човек има проблем,няма човек...
Радико:
--- Цитат на: kd_dinev в Май 08, 2016, 06:48:20 pm ---Куца ама твоята логика!Защото по нея излиза изобщо да елиминираме лостовете от първи и втори род като несъществуващи!Малко като чичко Сталин-има човек има проблем,няма човек...
--- Край на цитат ---
На това му викам типично женска логика, извинявай но ти да не си с нетрадиционна полова ориентация.
На краищата на посочените от теб лостове нали има точно посочените от мен сили, цитирал съм те а не съм си ги измислил. От къде идва разликата дали ще буташ кило с рамо 1х10 или 100 грама без рамо къде е разликата ти какво нов раздел от физиката ли ще измислиш.
RUS:
Хайде критиците да умуват и да ни научат защо не можело да бъде:
https://www.youtube.com/watch?v=Bft7Wd8QElw
Ако може и с графично обяснение и анализ.
kd_dinev:
Няма смисъл да споря с хора,които нищо не разбират от физика!Ако не си обърнал внимание в отовора съм дал дефиницията за лост от първи род-греда,която извършва въртеливо движение около опорната си точка!Ако елиминираш гредата,значи вече лост не съществува и наистина отиваме към съвсем друг вид движения с други закони!А той и Елтън Джон е с друга сексуална ориентация ,ама е сър Елтън и е мултимилионер!
Радико:
--- Цитат ---наистина отиваме към съвсем друг вид движения с други закони
--- Край на цитат ---
Ами цитирай нещо защото сигурно не съм бил точно на този урок като ученик.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия