Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Извличане на енергия от гравитация

<< < (6/68) > >>

RUS:
Добре е да се вземат на предвид и центробежните сили в комбинация с гравитацията.Едното е опора за другото.Едностранния подход винаги дава грешни отговори и резултати.

Радико:
Абе я зарежете тези топузи, ялова работа е това макса ви го показа много ясно, освен че аз, juliang, dimitarp и още няколко човека ви го доказахме "макар и безполезно" преди това.
Та значи работата е много проста необходими са ви точно 103 бройки от ето това на картинката и имате гарантирано "СЕ"
аз ви го гарантирам

Радико:
пропуснах картинката

oniatam:
Здравейте!
Имам точно такова фенерче и нищо не става от него след като му се изхабят батериите.
Та взех и му изхвърлиха всичките чаркове и му сложих една батерия от стар телефон, запоих му един кабел с усб за да се зарежда и стана наистина вечно.
За и е супер удобно, вече всеки има или комп или зареждаща с усб, ръгаш зареждане и след ента месеци пак.

Много здраве на всички и весели празници.

бай Теню:

--- Цитат на: Радико в Април 29, 2016, 08:28:06 am ---Абе я зарежете тези топузи, ялова работа е това макса ви го показа много ясно, освен че аз, juliang, dimitarp и още няколко човека ви го доказахме "макар и безполезно" преди това.
Та значи работата е много проста необходими са ви точно 103 бройки от ето това на картинката и имате гарантирано "СЕ"
аз ви го гарантирам

--- Край на цитат ---
  Извинявай, но съм останал с убеждението че си виждал много железа и си напред с матряла. Поне часовник с тежести не си ли виждал и да си помислил кое как функционира. И как най лесно да върнеш тежестта в изходно положение като запазиш теглителната сила и в двете посоки......... ПП точно с такова фенерче направих първия си експеримент и съответно и първия извод. Срязах бутилка от някакво безалкохолно на около 10см от гърлото и отрязаната част нарязах на ивици които обърнах и се получи перка която закрепих на ротора на динамото точно от такова фенерче. После доближих ветрогенераторчето до големия домашен вентилатор и то започна да се върти като когато беше по към центъра се въртеше по бавно. После ми хрумна да пробвам и със сешоара за коса и мога да кажа, че се въртеше в пъти по бързо отколкото пред големия вентилатор. И накрая замахнах както ми беше в ръката и ииии---и проумях, че не ми трябва и вятър а само движение и от там се започна и до сега....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия