Автор Тема: Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика  (Прочетена 108068 пъти)

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Така е.
За да приключим със геопатогенните зони и минем нататък по темата, нека дам малко обобщение защо повечето хора не могат да проявят скритите си заложби за радиестезия /постът е копиран от форума ми, за да не го пиша отново/. По принцип това се отнася до цялостното състояние на енергетиката на нормален организъм, поставен в съвременните условия на доста негативна, замърсена с минусови полета от всякакъв тип околна среда.
...............
Продължавам с кратко изложение на основните неща, които трябва да се направят за да задействат вродените при повечето хора радиестезични способности. Това е най-естественото нещо на света, но следните евентуални проблеми пречат да се изяви:
1. Липса на енергия с която да се работи.
Основно това става при хора на които жизнената енергия е в застой, блокирана е и едвам стига за да поддържат основните си жизнени функции. Организмът им поради неправилен начин на живот /хранене, почивка, пренапрежение/просто няма излишна енергия която да се ползва за радиестезия. На тези хора обикновено не им идва и на ум за такива неща - и това не е случайно, естествено е. За да се промени ситуацията, трябва коренна промяна на стила на живот и постепенно натрупване на енергия.
2. Запушени енергийни канали - или по-точно, недостатъчно проводими.
Това е масовия проблем, особено за каналите на ръцете. Поради начина на живот, съвременният човек не раздвижва ставите си с максималната възможна амплитуда и не упражнява сухожилията си. Да не говорим за правене на специфични енергийни упражнения, отварящи каналите по-широко. В 90% от случаите при опити, но липса на успех в радиестезията проблемът е този.
Оправя се със упражнения за огъвкавяване на ставите, много помагат и занимания по айкидо, тай-чи,чигун, йога и всички "вътрешни" китайски бойни стилове. Външните също, но става по-бавно поради акцента на физическите техники.
3. Вродени болести /на опорно-двигателния апарат, ментални/, липса на способност за концентрация, самоограничаване на възприятията поради културни, религиозни и др причини.
В повечето случаи това няма оправяне - но все пак зависи от човека.
4. Външни енергийни вмешателства.
Обикновено са т.нар. енергийни нишки, вдлъбнатини или разкъсвания по аурата, но може да има и внедрени полусъзнателни програми които реагират подобно на живо същество при лоциране. Трябва да се премахнат, за да може да се отпуши собствената енергия и да се напълни долният дантиен /резервоара или морето на енергията, ци хай/. Начините за премахване са специфични и няма да се спирам на това засега, защото не е материя за всеки. Търсете специалист да го направи, но внимавайте, защото има доста шарлатани.
5. Пребиваване в геопатогенни зони,
Те изчерпват неусетно енергията на човека и го променят към негативност. В зависимост от спектъра на телуричната негативна енергия, както и слабостите на конкретния организъм, ударът засяга различни органи и системи. Трябва да се неутрализира зоната, просто да се премести леглото /ако е малка засегнатата площ/ или в краен случай да се търси друго жилище.
................
Ще добавя още нещо, което съм пропуснал тогава а е основно:
6. Липса на контрол върху вътрешния мисловен диалог.
Т.е. постоянния хаос в главата от мисли, които неосъзнато прелитат, вкарват в емоции, объркват логиката. Това е много, много силен канал за изтичане на енергия - заедно с повишената самооценка и чувството че си непогрешим. Защо и как е направено /защото това не е нормално и е внедрено отвън/ - няма сега да обсъждам, темата е особена и не всеки ще разбере. В момента се старая изложението да е в популярен стил  :)

Неактивен wireless

 • Неактивен
 • Публикации: 3
Здравей caduceus,

Благодарско за интересната тема. Ще помоля, преди да преминеш към следващата тема, да дадеш още малко информация относно геопатогенните зони.
Би ли казал по твоя метод на измерване, на колко единици оценяваш силата на излъчване на нормални възли от мрежата на Хартман.
Да се очаква ли, че след поставяне на най-подходящото от твоите изделия, излъчването ще падне до нула?

Направих си най-елементарно махало, с което за моя изненада, откривам въпросните възли от мрежата на Хартман (или поне така предполагам, но резултатите са повече от стабилни и напълно съвпадат с описанието на мрежата - във възел махалото се върти примерно по часовниковата стрелка, а в съседния обратно; разстоянията между тях, общо взето са точно, каквито трябва да бъдат). След поставяне на  устройство от твоите, какво би трябвало да се очаква, при замерване по начина, за който споменавам?

Поздрави,


PS: Не, че има кой знае какво значение, но следя Форума редовно от 2008 г, но едва сега реших да се регистрирам.

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Според мен по-добрият вариант за измерване е менталната радиестезия. При нея има по-малко допълнителни фактори, от които да зависи измерването отколкото при физикалната (свидетели, РА тяло...). Което предполага по-голяма вероятност за грешки (ако не са ти наред модулите).


Зависи, какво се измерва! Двата вида радиестезия, имат много общо, но при менталната се искат повече дарби и способности.
И нещо интересно от менталната:


Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Платоновите тела и египетските кръстове.


Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Извинявай, edin - но това са неща от зората на софтуерната оргоника. Може да излъчват тези фигури, но трябва да са 3D, трудно се правят и т.н. Аз съм практик и като такъв /а и темата не е само теоретична/ нека покажа нещо просто, лесно и изпълнимо за 5 мин от подръчни средства. Като цена - около нулата  :) Но е подходящо само за Хартман мрежи и възли, не за сериозни зони.
Колега wireless,
добре дошъл и както се казва, нека Силата бъде с теб!  ;D Щом можеш да засичаш Хартман, ей сега ще ти направя / а и за останалите които се интересуват/ един бърз нагледен курс за неутрализиране на тези сравнително слаби, но все пак вредни влияния. Прилагам и малко снимки за да е по-ясно как се изработва елементарно ядро за генериране на плоско поле /има го описано и от Наумкин в неговите писания/.
Специално за тази демонстрация махнах всички видове /плоски, обемни и т.н./ + излъчватели и неутрализатори от офиса ми. Намерих две линии от Хартман мрежата и негативен възел между тях, като измерих за всеки случай пак силата на негативното поле. На снимката съм ги отбелязал с две легнали химикалки на пода, сочещи по протежение на линиите, а във зоната на възела сложих една флашка /това ми попадна под ръка/. Така.
Линиите излъчват минус 0,7 единици по моята скала, а възелът минус 4. Т.е. силата на двете линии не се събира, а е доста по-голяма от простия сбор. Ако там има легло и ви е да речем главата, няма да може да спите и ще сънувате кошмари, а на сутринта енергетиката ще ви е само плюс 0,4-0,5 при нормални плюс 1-1,5. Когато продължи дълго време, отивате на кино от 6 до 5 и почвате да се чудите откъде ви е дошло  ;)
Как се прави елементарен неутрализатор със плоско плюсово поле  /с такива неща си играехме преди доста години когато навлизахме в занаята/:
1. Вземаш едно парче алуминиево домакинско фолио, примерно около 1 метър. Смачкваш го на сбита максимално топка, която после се отъркалва в твърда повърхност за да стане гладка отвън /а вътре съответно е порьозна/.
2. Слагаш я на плоска повърхност и я оформящ с длан като натискаш силно отгоре, после под ъгъл по ръбовете и става нещо като полусфера. Смачкваш още малко отгоре за да е по-плоска.
3. Вземаш две парчета тиксо /най-добре текстилно/ и ги залепваш под и над "питката", за да не остане неизолирано място и да не се вижда алуминия навън. Така формираш т.нар. оргонен диод, като енергията от двата вертикални срещуположни естествени потока влиза вътре, но трудно излиза навън.
4. Вземаш една ножица и пробиваш отгоре до средата една централна вертикална дупка и осем околни под 45 градуса. Отдолу трябва да е гладко и да няма дупки, там е активната повърхност на ядрото.
5. Това е всичко. Имаш вече елементарна енергийна леща, която излъчва плоско поле на база създадената диспропорция в единия енергиен поток спрямо другия. Полето е с радиус около 60 см /ако се спазят казаните дотук неща точно/ и със сила +6 единици, която неутрализира изцяло не само негативното поле от линиите, но и зоната на възела  :) Мериш и виждаш с очите си.
6. Може да си направиш колкото си искаш такива нещица, или пък да са по-големи, за да имат по-голям обхват и да изолираш по-големи зони от типа на Хартман.
7. Геопатогенни зони, създадени от водни потоци и разломи, както и такива пресечени от тях с възли на Хартмановата мрежа, само ще се отслабят - но не и неутрализират. Просто +6 единици не е +45000  :) както и нещо направено за 5 мин. не е неутрализатор "Щит", по който се работи цял ден, че и отгоре.
Действай колега, желая ти успех! Може дори да се опиташ да премериш полетата от екрана на компютъра директно от снимките, въпреки че е малко по-трудно /допри екрана с показалеца на лявата ръка когато го правиш и виж резултата в различни места/.
Ще се радвам да успееш и да го споделиш тук.
Поздрави!
 

Неактивен wireless

 • Неактивен
 • Публикации: 3
Колега caduceus,

Благодаря много за топлото посрещане и информацията, която споделяш. Нека Силата бъде с теб!

В момента съм на работа. Като се прибера вкъщи ще се пробвам да репликирам това, което показваш. Ще направя опит и да регистрирам полето през монитора, но малко се съмнявам да успея.  Разбира се ще споделя резултатите.

Поздрави,

Неактивен Радико

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 7 263
 • Пол: Мъж
 • Потребителя не съществува
  • http://martinov-radiko.blogspot.com/
 • Скайп: radiko1a
Може ли два въпроса да задам първият по скоро към edin вторият по скоро към caduceus но не задължително и само.
Наскоро се зачетох в сайта на "Фондация Тюринг" или нещо такова се казваше, както и да е със сигурност на edin му е ясно за какво става дума.  Там се изтъкваха изключителните способности на Тюринг да намира подземни води. Понеже и аз мога да намирам вода с голяма точност както мястото така и дълбочината и, та това значи ли че и аз съм радиестезист.
и вторият:
Цитат
Геопатогенни зони, създадени от водни потоци и разломи
Понеже по правило пещери се образуват точно в разломните зони и освен това в тях почти винаги тече вода "цели реки даже" От това следва ли да очакваме пещерите да са особенно патогенни зони.
Задавам въпросите си абсолютно сериозно колеги.
 

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Цитат
Извинявай, edin - но това са неща от зората на софтуерната оргоника. Може да излъчват тези фигури, но трябва да са 3D, трудно се правят и т.н.

Извинявай и ти caduceus, но изобщо не е задължително фигурите да са триизмерни и това, че са от зората, маловажни ли ги прави? Многомерната медицина е нещо, което е кондензиран опит на много хора, в продължение на много години и твоите знания са от тях. Не ги прави нищожни. Гениалните неща са простички, като начертан символ и само егото ги усложнява.

Радико, да, ти си радиестезист, щом имаш реални резултати. Не е задължително да владееш, висшия пилотаж, за да караш самолет. Висшия пилотаж е менталната радиестезия, но въпреки това повечето хора могат да бъдат радиестезисти. По втория въпрос - зависи, колко потока текат и къде се намираш ти. Ако пещерата е под земята и има два почти успоредни потока, правещи вертикални планове, а ти си отгоре, тогава си във вредно поле. Ако има една пещера, с един поток, няма вредни вълни. Прочети, стр. 458 от снимките и не се притеснявай, ако ходиш в пещери. Ти все пак си временно облъчен, ако изобщо има вредни вълни. Важното е домът и раб.място да са чисти, защото от особена важност е времетраенето на облъчването.
« Последна редакция: Февруари 11, 2016, 08:28:55 pm от atos »

Неактивен Радико

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 7 263
 • Пол: Мъж
 • Потребителя не съществува
  • http://martinov-radiko.blogspot.com/
 • Скайп: radiko1a
edin Има още нещо странно чувал съм, че не на всекиму се отдава това нещо. Вярно, че в България такива хора има повечко отколкото в останалия свят. Аз лично това го отдавам на генетичната селекция направена от инквизицията, но още не съм срещнал човек, който да не може същото, което мога и аз. Замислял съм се дали в ръцете на другия багетите не се повлияват от моето присъствие. Ще ми се да намеря човек, който доказано не може и да се пробва в мое присъствие.
« Последна редакция: Февруари 11, 2016, 08:30:02 pm от atos »

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Тук има повече радиестезисти, защото генетично, българите са най-чистата нация, 40% тракийски гени. Натрапените толерастия и мюсулманско нашествие, имат за цел да смесят гените и бъдещия човек да загуби много от способностите си. Расовите кучета са най-способни, нали? Но да не отиваме у лево. Това, че не си срещнал човек, който не може да работи с багета, не е задължително условие, ти да влияеш, но не трябва и да се зачертава с лека ръка. Когато правите опити, ако гледаш багетите е възможно и да повлияваш, защото очите излъчват мощни вълни и може да се получава индукция с твоите вълни. Тюрен казва, че когато се мери с махало, друг човек не трябва да гледа в него. За багетите не е писал такова нещо, но може и аз да съм забравил.
« Последна редакция: Февруари 11, 2016, 08:31:15 pm от atos »

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Радико
Много хубаво, че имаш заложби и си ги развил интуитивно до някаква степен. Какво значи радиестезист - това не е титла или др подобни, просто наименование на човек който се занимава с измерване на енергийни полета. Въпросът е доколко е овладял предмета, т.е. може да имаш слух и да си самоук, но да не познаваш нотите и реално не може да се наречеш музикант.
Относно това че в твое присъствие проработват и други хора с багети и махало, също е много добре. Предаваш не само енергия, а и целево намерение  :) Това го е правил Кийли, както и доста съвременни изявени сензитиви. Опитай да работиш от екран и да измерваш дистанционно енергийни заряди. Може да направим всякакви такива неща /имам интерес да работя с колеги за да дублираме резултати при тестове/, но май темата отива съвсем накриво  ;D

Неактивен wireless

 • Неактивен
 • Публикации: 3
Колега caduceus,

Мисля, че регистрирам енергията от снимките!
- на първата снимка махалото се движи успоредно на монитора, с малка амплитуда;
- на втората, първите 5-6 секунди тръгва по същия начин, след това за няколко хода, постепенно се преориентира в перпендикулярно на монитора и така остава, амплитудата е с малко по-голяма;
- на третата - върти се обратно на часовниковата срелка, амплитудата в сранение с първите колебания е около 3-4 пъти по-голяма;
- снимката с флашката - върти се обратно на час. стрелка, в сравнение с изделието, ампл. е по-малка на около 20-на %, в зоната на жълтата химикалка се движи перпендикулярно, на синята успоредно;
- последната снимка - по час. стрелка, по-силна от предната точка, но малко по-слаба от изделието, при жълтата химикалка - успоредно, при синята - перпендикулярно. (при определени условия, посоките на въртене могат да бъдат измерени точно наобратно)

Повторих "изделието" и получих сходни с твоето параметри.
Снощи правих различни проби. Ако е интересно по-късно мога да разкажа.

Меджду другото, тези занимания натоварват ли по някакъв начин практикуващия?

Благодарско и May the Force be with You :)

Поздрави,


 

Неактивен GreenHulk

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 263
 • Пол: Мъж
 • Астронавигатор


Меджду другото, тези занимания натоварват ли по някакъв начин практикуващия?


Радиестезията е свързана с подсъзнателни импулси и влияния, прилагайки я, дава се ход на нещо несъзнателно - било то лично, родово или национално. Това може да е проблем, както и да даде неверни резултати, повлияно от нашите желания или карма. Един пример може да е слабата резултатност на менталната радиестезия за познаване на числата от тотото. Важно е да се правят свъхсетивни изследвания в пълно съзнание - развити и тренирани органи за това - за което има методи и практики.

blade_x

 • Гост
Един пример може да е слабата резултатност на менталната радиестезия за познаване на числата от тотото.

Малко офтоппик от цялата тема, но... :)
Този пример с познаването на числата от тотото е много неправилен. Това е друга тема за радиестезията и тотото и действат други закони. А така уточнено точно за менталната радиестезия е некоректно. Случайно да има физикални радиестезисти милионери?
Мисля, ако питате който и да е радиестезист, сериозен,  ще ви каже да не се занимавате с тото.
Като ми остане малко време мога и аз да се пробвам да направя някои измервания по картинки.

Но нека се съсредоточим в/у заглавието на темата. :)

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Колеги, всичко си има своето обяснение. Алуминият е в постоянна дезинтеграция с 8 метрова вертикална вълна, което го прави полезен за човека, но само като вълна. Топче станиол излъчва. Черния изолирбанд, играе ефектът на затворените кутии, а дупките естествено са изходи за 8 метровите вълни. И да не е увит, станиола пак си излъчва. Точно това свойство на алуминия се използва в оргонитите, ама почти никой не го знае, защото Тюрен си иска яко четене и мислене и никакво его.
« Последна редакция: Февруари 15, 2016, 06:52:55 pm от atos »