Автор Тема: Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика  (Прочетена 127363 пъти)

Неактивен hyparh

  • Сериозен Експериментатор
  • Сериозен
  • ****
  • Публикации: 1 013
  • Пол: Мъж
  • As above, so below
ГС-35Б е способна на усилване на честоти до 1GHz, което е в микровълновия диапазон. Предупредиха ме, че при използване на гигахерцово устройство за ТС, може спонтанно да се генерират свръхвисоки честоти (UHF), което да доведе до прегряване на самата лампа. При всички положения ще й осигуря адекватно въздушно охлаждане - примерно вентилатор от микровълнова за радиатора и вентилатор от PC за основата. А това, че се генерират различни честоти, мисля може да е само в плюс, понеже излиза, че при MWO се търси точно такъв ефект. А именно облъчване на клетките с богат спектър честоти ( посочва се обхвата 750kHz-3GHz), при което те "си взимат" тези, които им трябват и започват да вибрират на своята резонансна честота. Т.е. от евентуален дисонанс отново влизат в резонанс и съответно започват да излъчват хармонично своите честоти, подтискайки и елиминирайки по този начин болестотворни микроорганизми (които пък "работят" на други честоти).

От патента излиза, че се предоставя доста голяма свобода на действие за постигане на необходимото излъчване. Дори начинът на свързване изходящото напрежение към ринговете не се посочва за критично.

"These rings may be fed by any producing device whatever of high frequency, for example, a combination comprising a trembler coil (or any other transformer) and a high frequency circuit provided with a self-induction coil and a capacity.
One or several points of this high frequency circuit is or are connected to the end of one or several of the rings forming the radiating apparatus. The other rings not connected are excited by induction."

Предполагам няма да е проблем вакуумната лампа наместо разрядник, но ще си покаже, аз VTTC-то така или иначе ще си го направя :) Да, Айкроу със сигурност няма да откаже измерване, макар че след като в случая се гони по-скоро обемно излъчване на бял шум, не съм сигурен доколко ще присъства оргонната компонента (в случая по-скоро би се явила като бонус).

В края на ринговете може да има метални топчета, а може и да няма - не се посочва като проблем. В идеалния случай ринговете трябва да са привързани един към друг само с копринени конци.
Добре е между пръстените да прескачат искри, които да ги развибрират добре и да се получат качествени излъчвания. Също така попаднах на инфо, че някои модели нарочно са изградени с пръстени от различни метали, което кореспондирало на различно енергийно излъчване.

При всички положения е интересно за изследване устройство и си заслужава човек да си поиграе :)

Поздрави