Автор Тема: Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика  (Прочетена 111552 пъти)

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Здравейте колеги,
започвам тази нова тема за да ви запозная с информация и резултати, до които стигнах след доста експерименти. Технологията е базирана на древни познания, дошли до мен постепенно, понякога по странен начин. Всъщност, опитвам се да модернизирам тази стара методология, чрез която има данни за постигната дължина на живота около и дори над хиляда години, като клетките на тялото се ревитализират тотално и после се поддържа новия им жизнен статус.
Смятам представянето на инфото да е нещо като тема с продължение, защото е доста писане - така че, моля да ме извините. Няма да мине само с един пост  :)
Нещата касаят използването на златото /според мен само златната енергийна матрица/ и натрупването на златни йони в клетките, за да се получи ДНК-щит.
Следобед или утре ще започна по-подробно да пиша. Сега ще приложа една книга, която е много ценна и до която се добрах благодарение на колегата smsi-h - страницата на източника и в момента е в профилактика /или са го спрели/. Не е лошо да се запази и на сървъра на форума. Книгата е написана явно от българин/ка с определен достъп до технологията, вероятно с малко помощ от няколко специалисти /историк-археолог, биолог, физик/ - усещат се стиловите различия на моменти. Малко е голяма на обем - но вярвам, че ще ви е интересна  :)
Поздрави!

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Здравейте!
Колегата edin изказва общо мнение на голяма група хора, които може би не виждат цялата картина. Не че аз я виждам съвсем ясно - но нека просто приемем, че съществува и друга гледна точка... Например - че висше постижение е да ревитализираш нещо, в което изначално е заложено да е смъртно, а после като ти изтече времето пак да отидеш оттатък  :) Ако го направиш и с промененото си вече тяло, ставаш като Енох, Св. Илия, мексиканските нагуали, даосите или безсмъртните сидхи. Които не чакат да умрат за да минат в другото ниво, а отиват там с "пълния комплект" енергийни полета - не само астрално, ментално и т.н. тела, а и физическо което е вече преобразувано в т.нар. светлинно тяло /т.е. не хвърля сянка, храни се директно с жизнена енергия от околната среда и не старее/.
За тези последните неща обаче трябва време - едни 50-60 г са крайно недостатъчни, затова именно е разработена технологията, която ще обсъдим тук. Идеята не е просто да се живее самоцелно, за да се скъсаш от ядене и пиене - а и да населиш един малък остров с дечурлига  ;D Времето е нужно, за да може тухлата да се превърне в бронз и тогава да се полира, за да стане огледало  ;) С търкане на тухлата /тялото в сегашния му стандартен статус/ просто работата не става...
Утре ще пиша повече /или довечера/, че сега ми е почти изсъхнал един миксеон за варак и нямам време
Поздрави! 

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Здравейте,
виждам че се е развихрила една дискусия в другата тема - и това е добре. Но според мен:
1. Няма значение кой какво мисли на база книжни и  теоретични  знания - те просто не вършат работа /поне в конкретния случай/.
2. Никой не е безгрешен и не знае всичко - това че в книгата хората се опитват да обяснят от нивото на сегашните научни теории как работи схемата, е добре - но не е задължително да е вярно  :)
3. Практиката е най-важна - нищо друго. Аз имам някаква по темата, вие не. Така че - ако има някакъв разум в дебелите глави, нека се опитат да разберат преди да говорят...

Поздравления за поста на колегата HristoDimovHristov. Не съм чувал за тия извънземни кралици и т.н. , но има логика технологията да се ползва и извън Земята - просто защото биологичния строеж на тялото със сигурност не е наличен само при човека.

Продължавам с някои данни за действието на златото - както самостоятелно, така и в комбинация с енергийно оргонно поле /нехерцово, скаларно, торсионно, пранично - името няма значение/. Забележете - не става дума за стандартно магнитно поле, въпреки че може да се получи /концентрира, фокусира/ и по магнитен начин. В книгата се говори за създаване на такова енергийно поле както чрез използване на разрязан и обърнат пръстеновиден магнит /методика на Генади Николаев, който го нарича второ магнитно поле/, така и чрез скални блокове, пирамиди, могили и монолити.

Чисто практически златото има много полезно действие върху организма - открай време владетели и свръхбогати хора са използвали златни чаши,чинии и прибори. Това е първия начин - така попадат микрочастици злато в органицма. Вторият е чрез директен допир - златни маски, доспехи и мазане със злато на прах. Третият, най-нормален според мен е активиране на естественото производство на моноатомно биологично злато в организма  ;)
Яденето на злато в метален /колоиден, йонен/ вид е остарял метод. Това е скъпо, бавно /защото тялото трудно го разпространява/ и достъпно само за хора които не си знаят парите. Яденето на т.нар "бял хляб" или моноатомно злато добито по начина, описан в книгата също не е практично - как да правиш златна сол от нещо толкова ценно и да влизаш в схемата с трудното разпространение в организма /+ проблеми със сърцето/...
Най-правилния начин е да си го произведеш сам, вътрешно и чрез подходящата активация - и у вас, а не да стоиш с денонощия по могили и пирамиди  :)
Тук съм съгласен с колегата, който ползва катализаторите на Тюрен - това е правилна идея. Все пак, те са слаб активатор и КПД-то им е ниско - стига дотолкова, че да понатамани баланса. Но не и да играе роля на йонна помпа...

Това е и основната идея - да стимулираме тялото да си направи моноатомно, чисто биологично злато със собствени сили чрез малко помощ за активация на "фабриката". И да осигурим йонна помпа за да влезе всичко произведено в клетката така, че да образува ДНК щит по начина показан в книгата.
Това дава възможност технологията да се ползва масово и без унищожаване на метално злато, като процесът е евтин и достъпен. Как става това и какви експерименти го показват, ще пиша другия път. Според мен въобще не е важно материално злато да влезе в организма - независимо дали е моноатомно или метално, а само енергийната му матрица. На база на нея се стартира процеса за собствено производство  :)

И понеже съм практик, нека илюстрирам един съвсем първобитен, но работещ начин за вкарване на т.нар. златни "йони" в тялото /това е "научното" обяснение/. Рускините масово го ползват напоследък и при правене поне два-три месеца се споделят значителни резултати - лечение на екземи и всякакви стари болежки без значение от вида им.
Взема се поне 5 грама максимално чисто злато /ако е бижу, да е от 22 карата нагоре, най-добре малко кюлче от банка или медальон 24 К - има по 5-7 грама/ и се вари във 100-150 грама вода, докато половината от водата се изпари. Това както обясняват някои хора активирало златото и то отделяло златни йони във водата, която после се пие. Достатъчно е да се прави по два пъти на седмица, златото естествено не се поврежда.
Аз не споделям това обяснение на механизма на действие, но техниката явно работи на практика. Може да опитате и вие, не е трудно. Според мен при кипене става активация на златото, чрез процеса на образуване на мехурчета и натрупването на енергия на границата на водно-газовата среда от типа на Козиревите тестове с излъчване на време.
При активацията във водата се вкарва енергийната матрица на златото /особено при изстиването/ и после тялото си произвежда само М-стейт злато което се разпределя от имунната система там, където е най-нужно.
Поздрави!   
 
ПП
Сега видях че не съм казал защо пък точно златото е важно за органзма - но другия път, че стана доста дълъг пост  :)
 

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 290
 • Мисля, следователно...мисля!
Въпрос - при последният описан метод, дали би имало значение скоростта на охлаждането на подобна вода?
Знаем, че при повечето вещества, при рязко охлаждане се "запечатва" последната им високотемпературна структура, както при закаляване на стоманата...или аналогията е неуместна?

Неактивен mi68

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 778
Здравейте,
Както е тръгнало, ще открием седемте закона на Хермес и накрая" Духът управлява материята чрез мислите"! Някои може да останат разочаровани, защото са смятали, че нещата са сложни.
Да пестим време може да ги напишем(законите на Хермес) и да тълкуваме в темата как се изпълняват за удължаване на живота. Очевидно има и други методи за удължаване на живота, може да се развие цяло направление от духовни практики.   

Неактивен hyparh

 • Сериозен Експериментатор
 • Сериозен
 • ****
 • Публикации: 1 013
 • Пол: Мъж
 • As above, so below
Темата е интересна, но наскоро в книгата на Тюрен засякох едно противоречие спрямо този подход. Там той казва, че златото няма място в човешкия организъм, т.е. не влиза в състава на "44-те метала", които трябва да присъстват за добро здравословно състояние. Централно място в таблицата на 44-те метала, заема среброто.

Относно златото във вода - врящата вода е в процес на активна дезинтеграция и съответно излъчване на вертикални вълни. Най-вероятно това подпомага същият процес и при златото като накрая получаваме свръх-разреден златен разтвор.
Аз лично предпочитам да си правя колоиден сребърен въздушен разтвор - озониране чрез високо напрежение с използване на сребърни или посребрени електроди, но това е за друга тема :)
« Последна редакция: Януари 10, 2016, 08:44:51 am от hyparh »

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Здравейте!

atos
Абсолютно си прав, по-добре е да се охлади бързо - но и с бавно има ефект.
mi68
Всичко може, да - но идеята е технологията да се ползва и от обикновените хора, а те нека си се развиват духовно после както си им е писано. Просто да има по-малко болести и да живеем повече, за да има време да се помисли и за други неща освен обичайните.
hyparh
Тюрен не всичко е знаел, но да - за неговото време си е капацитет в радиестезията. Сериозен отпечатък върху възгледите му е оказал и факта че е ел. инженер, затова вижда само вълни, честоти и прочее  :) От това време е изтекла много вода и нещата са отишли напред. Това че не е установил наличието на биологично злато в тялото не значи, че го няма там. Другото което не го пише в дебелите му книги е това, че "фабриката" за трансмутационно производство на всички необходими вещества в тялото е областта на слънчевия сплит - там е и централният естествен "акумулатор" на жизнена енергия.
Относно т.нар. колоидни и йонни разтвори, те се правят с електролиза - а тя стимулира много силно оргона /както е известно и от фактите за клетка на Джо/. Т.е. т.нар. йонен златен разтвор е всъщност пренесена златна енергийна матрица върху водата, защото няма химически метод, с който може да се открият въпросните златни йони в "разтвора". Имаме само един вид хомеопатично действие върху организма /хомеопатията е точно пренос на химическата енергийна  матрица върху неутрален носител/.

Да се върнем на ролята на биологичното /или моноатомно, М-стейт/ злато за постигане на дълголетие и безсмъртие... За по-лесно, ще пренеса един мой леко редактиран пост от форума ми www.garaja.net тук, защото вероятно не всички са попадали на него.
==============
Препрочетох напоследък някои стари източници - основно древноиндийска медицина от Тамилнаду /Аюрведа е след нея, по-ново течение/. Какво казват сведущите хора, достигнали няколкостотин, а някои дори няколко хиляди години ;) Това са т.нар. безсмъртни сидхи /адепти/, като основните в традицията са осемнадесет на брой, а има и още доста. Виждани са на живо, така че не са легенда.

Изглежда енергийният дисбаланс в организма е заложен по принцип, нещо като софтуер. Както казва един от основните сидхи, Боганатар /познат още като Богар, Болгар ;) , Бо-Ян, а от странстването му в Китай - Лао Дзъ/, самото дишане и особено интензивното, води до отслабване на организма и накрая смърт. Защото:
1. При нормално положение при издишване енергията се разпространява на 30 см, а при вдишване - на 20 см, т.е. се губят едни 10 см и тялото по принцип се изтощава.
2. При хранене издишаната енергия отива вече на 45 см,
3. При ходене - на 60 см,
4. При бягане - на 105 см,
5. При полов акт - на 125 см.
6. По време на сън - на 150 см
Сидхът Тирумулар говори със съжаление, че човечеството пропилява праническата енертия, намалявайки продължителността на живота си. Ромариши казва, че ако енергията не намалява, а се съхранява или увеличава, човек не умира, а побеждава смъртта и съдбата си.
Т.е. имаме едно заложено по принцип положение /енергиен софтуер/, от което трябва да се измъкнем някакси :)
Как са решили нещата в древността:
1. Чрез промяна на "софтуера" волево, което е трудно в ежедневния живот и обкръжение, а и изисква високо енергийно ниво.
2. Чрез приложение на златото:
- вътрешно като част от хапче, ядене на бял прах от моноатомно злато или пиене и хранене от златни съдове за да се отделят микрочастици в храната и оттам да отидат в тялото.
- външно, като пребиваване в силно енергийно поле със златни доспехи и маски, за да се избият златните йони от полето и влязат в тялото.
Тези неща са разгледани и в книгата на Стивън Дарси.
Относно първия метод Боганатар казва:
"С огромно внимание и търпение приготвих таблетка /кайя калпа/ а после я погълнах, без да обръщам внимание на глупците и скептиците, които не са в състояние да оценят съкровения смисъл и значението на това средство. И живях в страната на парангите /чуждоземците/ дванадесет хиляди години, приятелю мой! Хранех се с жизнен оджас и от биндата получих името Богар. Тялато ми прие златистия цвят на хапчето и сега живея в златен свят".

От горното, както и от непосредствения ми опит със златото, може да се извлече следния извод - златото по принцип увеличава енергията с която е облъчено и тя се усилва около 60-70 процента, затова както и да се приложи в организма, то премахва заложената изначално енергийна диспропорция. Т.е. ако не си даваме много зор и живеем природосъобразно - то, вкарано в организма ни в достатъчна степен /и независимо по какъв начин/ ще ни помогне автоматично да възстановяваме губещата се част от праната и съответно животът ни ще увеличи продължителността си значително. Ако съумеем пък за това време да минем не само към равновесие, а и към плюсов добив - т.е. енергията да се увеличава вместо да намалява в тялото, резултатът ще е не само победа над смъртта, но и подмладяванe
====================

Съществуват и чисто духовни практики за постигане на т.нар. златно светлинно тяло, но те са достъпни само за доста напреднали хора и няма да ги обсъждаме тук. Споменавам ги единствено затова, защото чрез тях отново се стимулира естественото производство на моноатомно биологично злато вътре в организма, докато се промени изцяло структурата му. Но това е без технологична помощ и външни енергийни полета, което усложнява доста работата   :)
Поздрави!

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 290
 • Мисля, следователно...мисля!
Въпрос - може ли да сведем всичко, касаещо енергийния баланс до чиста аритметика - плюс и минус на жизнена енергия?
Ако е само това - великите майстори на бойни изкуства, които са овладели ЧИ, би следвало да са безсмъртни?
Хората, които ползват изкуствено енергетизиране на организма си - също?
Да, ще кажеш, че тази енергия първо трябва да се усвои, да стане "твоя", но майсторите?
При сън се губи (явно) най-много енергия, а на практика - след сън човек се чувства "зареден", защо?

Матричният пренос от водата на златна матрица може да има само временен ефект, макар и не по-малък по сила!
Това е така, защото водните клъстери, когато са подложени на агресивно въздействие, записват нова информация върху/вместо старата, подобно на магнетофонна лента. Това прави нужно процесът да е  постоянно обновяем.
Доколкото разбрах (от книгата), се цели резултат - изграждане на златна "арматура" за ДНК с постоянна структура.

П.П.Който е решил да пробва това с водата и златото, нека ползва "чиста" (от информация) такава. Най-добре е от стопен сняг, проверете дали формата на снежинките е правилен хексагон, докато го събирате.
На "чиста страница" се пише по-лесно и няма паразитна информация...


Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Здрасти atos!
Отговарям по реда на въпросите:
1.   Въпрос - може ли да сведем всичко, касаещо енергийния баланс до чиста аритметика - плюс и минус на жизнена енергия?
Да, но естествено зависи и от модулирането на енергията която ползваме. Организмът си набавя по естествен начин от околната среда както и каквото може, но е добре да е максимално „сурово” и в необработен вид, защото трансформирането в годна за ползване от тялото енергия също отнема част от собствената му. Източници на сурова енергия – слънчеви лъчи, земни позитивни точки, вода от планински извори и реки /т.е. излязла сама на повърхността – не от сондаж/, чист естествено йонизиран въздух, технически оргонни устройства без вграден софтуер /чисти концентратори/. Модулирани източници – храна от всякакъв вид, кристали, дървета, хора /при енергиен вампиризъм/, технически устройства с вграден „софтуер” /магически предмети, концентратори със сигли/ и т.н.
Ако имаме предвид само чистата, сурова енергия която се усвоява максимално лесно – според мен наистина е само аритметика.
 
2. Ако е само това - великите майстори на бойни изкуства, които са овладели ЧИ, би следвало да са безсмъртни?
Това е доста рядко – основно защото самия термин „бойни изкуства” не отговаря на етичните норми за естествен живот. Щом нещо е насочено към увреждане /бой/ или смърт, как да имаш хармония с природата... Просто е друга бира  :)  Пример – големият майстор Сун Лутан /ба-гуа, син-и, тай-чи – вътрешните стилове/ когато е бил на средна възраст е срещнал в планината един безсмъртен даос, който го е предизвикал и съответно победил без битка – просто Сун не е можал да го улучи /човекът е станал флуиден чрез заставане на границата на световете, т.е. без форма/. Даосът му е предложил да го научи и да остане с него, но Сун е имал работа в града и е отказал. Според мен доста е сглупил. Тогава даосът му е казал с въздишка – жалко, но това е съдбата ти – следвай я...  И това е Сун Лутан – а какво да кажем за останалите, дето са доста под неговото ниво.
Най-общо погледнато, чигун /като енергийната част от вътрешните стилове/ е един от начините да се култивира енергията и тялото. Истинското айкидо също – но дори Морихей Уешиба е умрял от рак на черния дроб /показателно за завишена агресия/.  Това обаче трябва да се практикува в природата, а не с други хора – защото може да доведе до неволен енергиен вампиризъм /при липса на контрол тялото се изхитрява да си дръпне вече готова субстанция, а не да се труди да усвои сурова/.

3. Хората, които ползват изкуствено енергетизиране на организма си - също?
Зависи от енергизирането. Варианти много, не знам кой точно изкуствен начин имаш предвид.

4. При сън се губи (явно) най-много енергия, а на практика - след сън човек се чувства "зареден", защо?
Защото при сън има голям приход, но и голям разход – ще поясня защо, но е малко особена тема. Накрая все пак остава и плюс, затова сме заредени при ставане. Но... При сън системата е доста открита и работи на макс – дърпа яко от природата и от каквото намери, но има и едни такива същности които точно тогава се хранят – и познайте с какво. Наричат се в различните традиции летачи /воладорес/, сенки и т.н. – етерни хищни същества, които се хранят с жизнена енергия. Колкото по-оцветена, толкова по-вкусна . Не искам да навлизам в подробности, но който трябва ще се сети – а който е просто любопитен, има Гугъл, както и някои книжки по въпроса.

5. Матричният пренос от водата на златна матрица може да има само временен ефект, макар и не по-малък по сила! Това е така, защото водните клъстери, когато са подложени на агресивно въздействие, записват нова информация върху/вместо старата, подобно на магнетофонна лента. Това прави нужно процесът да е  постоянно обновяем. Доколкото разбрах (от книгата), се цели резултат - изграждане на златна "арматура" за ДНК с постоянна структура.

Да, така е. Арматурата трябва да стане постоянна, за да има резултат и да се излезе от схемата на енергийна диспропорция. Моята идея е да се предизвика собствено производство в тялото на биологично злато, а не да се яде и пие външно дадено – колоидно, йонно, м-стейт и т.н.

6. П.П.Който е решил да пробва това с водата и златото, нека ползва "чиста" (от информация) такава. Най-добре е от стопен сняг, проверете дали формата на снежинките е правилен хексагон, докато го събирате. На "чиста страница" се пише по-лесно и няма паразитна информация...

Така е, но как да се провери тая структура, плюс това снегът си е мръсен защото в облаците има какво ли не – ами кемтрейлса от самолетите който става на снежни и дъждовни ядра... Абе усложняват се нещата. При достатъчно силно оргонно поле /а и при варенето на златен предмет/ всичкото инфо се изчиства от водата. Ако някой все пак се вманиачи, може да ползва т.нар. „талая вода”. Преварена вода, която е минала през процес на полузамръзване и от нея са отстранени деутерий, тритий и прочее боклуци. Има описание на процеса в мрежата, някои руснаци в северните области го правят дори в буре на балконите си и са здрави като скали /ползват естествения студ навън като хладилник, а вътре в апартамента правят само топлинната обработка/.

Поздрави!

ПП
Всичко опира до създаването на мощно позитивно оргонно енергийно поле, което да минава през златна повърхност и да пренася инфото от нея във вода, храна и т.н. за да влезе в тялото. В научните публикации се говори за избиване на златни йони от повърхност, но това е същото - казано с по-други думи. Това е принципът, на който работят моите устройства за ревитализиране - локално и общо. Нещата се развиват и се надявам в близко бъдеще да мога да се похваля с непосредствено видими резултати върху себе си  :)  Здравните вече са доказани.

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 290
 • Мисля, следователно...мисля!
Ок, чистият сняг се подбира лесно - да е прясно навалял, тогава може и с просто око да се види снежинката с каква форма е (по-добре става с проста лупа). Ако е замърсен от атмосферата, снежинката ще е с нарушена форма, това е просто...стига да има сняг:)

"...приготвих таблетка /кайя калпа/ а после я погълнах..." - само толкова? Без допълнителни "съоръжения" ? Ако наистина е било така, явно има още МНОООГО да учим, ако аз съм в първи клас, ти - в пети...тоя е "академик" ;D ;D
Което си е някаква ирония на живота - един живот няма да стигне, за да разберем как да станем безсмъртни - хахаха:)
Да, при сън "системата е доста открита и работи на макс", но е и уязвима на макс (за нетренираните с практика), това е разбираемо.

Само вторият въпрос ми куца, явно и на теб и на всички ни - бойните изкуства не винаги значат агресия, на теб ли да го казвам?
При висша степен на айкидо и "ци-гун", агресия от прилагащия няма!
Пример за това е безконтактния "бой" (то не е и бой точно):
http://www.vbox7.com/play:2ab0ffe4
а тук вече нещата могат и да са агресивни, но при всички случаи, това е овладяване на "силата"...защо тези хора не са безсмъртни? Или пък СА?
https://www.youtube.com/watch?v=vUbFf0Hyr00

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Нещата започнаха да се разводняват. Ще отговоря с две думи на въпросите и продължавам нататък.
atos
Тия хора са "академици", да. Ние сме още в училище  :) Това е знание, основата на което се предава от атлантски времена насам, като всеки по линията /но ако е практик!/ добавя малко собствен опит. Да не навлизаме в подробности, защото нещата звучат доста фантастично - въпреки че са реални.
Терминът бойни изкуства автоматично те вкарва в ниво на противопоставяне. Истинският войн не воюва със другите, а със себе си /т.е. със принципно заложените в софтуера му мързел, изначална тъпотия и ниско ниво на осъзнаване  ;D/ Затова битката се печели още в началото - като се променят обстоятелствата, водещи до нея - и в резултат изчезва като събитие  ;) Или те няма на мястото на конфликта, или той не се развива защото си му "отрязал" енергийно корена още при първите симптоми. Това естествено не е бойно изкуство, а вид "магическо" действие, или работа в нивото, където са причините, а не следствията от тях - което изисква много високо осъзнаване на света  :)
juliang
Всяко нещо си има енергиен двойник, чрез който се свързва с нивото на първопричините. От тази гледна точка /да я наречем примерно "четвърто измерение"/ реалният обект изглежда прозрачен и с един поглед може да се получи цялата информация за него. Така че дали е пистолет или нещо друго, няма значение.
Относно безконтактния бой - има си специфики. ММА например или други такива твърди единоборства /киокушин, чин-на, др. фулконтактни бойни спортове/ развиват енергийна черупка, която не позволява "захващане" с т.нар. трета ръка /енергийно пипало, излизащо от областта на пъпа/. Ако на някой това се вижда глупост, нека си спомни за иконите на Богородица Троеручица, да види откъде излиза третата нарисувана ръка и тогава да се замисли какво се има предвид. Някои екстремни катерачи също развиват тази способност за енергийно захващане за скалите, а ако минем в областта на киното - Дарт Вейдър е показан да души дистанционно точно с този метод /който не е фантастика, а реалност/  :) 

Отвлякохме се от темата и предлагам да се върнем към нея - може би тези последни постове са за секция "Дебати". Колегата atos да прецени.

Довечера ще продължа с начините за изграждане на енергийни полета от нехерцов /скаларен, оргонен, торсионен, праничен и т.н./ тип и с какви технически средства може да се направи това. Т.е. как да се заменят старите технологии с мегалити, пирамиди, тракийски могили и т.н. с нещо мобилно и приложимо в наши дни. Всичко за което ще ви информирам е разработено, тествано и използвано в различни мои устройства. Т.е. практически и реално работещо  :) Есенцията на 7 години работа - естествено, без ноу-хауто и конкретни детайли.
Поздрави!

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Нямам намерение да обсъждам хора които не познавам лично, имащи претенции за това или онова - нито твърденията, които изричат по клиповете. Всеки си има различни начини да изкара на повърхността /в т.нар. реалност/ това, което "вижда" подсъзнателно. После какви теории си твори /незадължително верни/ - си е негова работа...
Да се върнем към практиката, защото темата отива на м.йната си с тия празни приказки.
По отношение на златото и ролята му като усилвател на енергията, прилагам снимки на един стар мой експеримент с плазмена лампа и рингове на Лаковски. Системката прави конусовиден енергиен лъч на разстояние около 2 метра, като оргонното поле е по-обемно от електромагнитното и електростатичното. На 20 см от лампата свети гайгеров домашен датчик със всичките си червени лампи  ;D но радиация на практика няма. Да не говорим че светят и луминисцентни лампи и др - това е особеност на тия плазмени лампи по принцип. Това което не се отчита обикновено е, че лампата прави и концентрация на оргонно поле - като в свободно положение то е събрано в две стоящи вълни, а така както е отразено с параболичния полиран алуминиев отражател и насочено от ринговете, е във вид на конус /разширява се с отдалечаването от лампата/.
Имаме две постановки - без златна повърхност през която минава полето и със нея. В единия случай имаме оргонно излъчване със стойност 540 единици /фигуративно казано, системата за отчитане няма да я обсъждам сега/ а в другия е 1200 единици. Измерването е от точка отдалечена на 1 метър от ринговете. На 2 метра разстояние излъчването пада с около 30%.
Нещо допълнително - по принцип нормалното злато качва около 50-60% силата на енергийното излъчване минало през него, но специално тази повърхност на снимките е обработена по определен начин и е със свойствата на т.нар. старо злато /споменато в книгата на Дарси като силен йонен източник със колосална способност за ревитализация/. Преди около една година намерих начин да го направя чрез специфичен прибор - в нормални условия, без да се налага златото да стои в земята стотици и хиляди години, за да се обработи от телуричните токове и да започне да "свети" йонно  :)
Който може - нека види и усети какво излиза от системата. След няколко секунди престояване пред нея в работещо положение, се усеща наелектризиране на тялото и ясно усещане за тонус. Подобни ефекти оказва и студеното електричество при допир, например от Тесла системата с двата пръта /Хипарх има пряк опит освен мен с такава установка - Тесла хеърпин/.
http://www.transformacomm.com/en/tech/tesla-hairpin-circuit.htm
Засега толкова - и моля да коментирате само когато имате конкретно инфо, а не да си чешете езика по принцип. Не разводнявайте темата - има си направена друга, за общи коментари.
Поздрави

ПП
На първите две снимки установката е с добавената в центъра златна пластина, а на третата и четвъртата е без нея. Т.е. излъчването на първите две снимки е по-силното.

Неактивен GreenHulk

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 268
 • Пол: Мъж
 • Астронавигатор
Интересно ми е какво правиш с тоз дивайс. Дали не ми заприлича на йонното оръдие на въстанниците на снежната планета от "Империята отвръща на удара":)

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 290
 • Мисля, следователно...мисля!
caduceus, оргонното излъчване дали може да пренася "златната матрица" в себе си?
Ти отчиташ интензитета му, но качеството? Имаш ли идея за него?
Оргонното лъчение има спектър (освен + и -, а може би това са граничните зони на спектъра), но дали може да носи и друга информация-визирам  "изкуствено внедрена" такава?
« Последна редакция: Януари 12, 2016, 08:48:55 pm от atos »

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
GreenHulk
Това е само нагледен пример за насочено оргонно излъчване, минаващо през златна повърхност 23,5 карата. Ползвам девайса основно за тонизиране, защото е слаб вариант на Лаковски MWO и зарежда клетките на тялото с енергия. Но работи повърхностно и лъчът не може да влезе навътре. Интензитетът на източника /плазмената лампа/ е сравнително слаб, тестово устройство е.
atos
Може да пренася всякаква информация, стига носещата вълна да се модулира правилно. В случая качва само златната матрица, за да се стимулира естественото производство в тялото на биологично моноатомно злато.