Автор Тема: Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика  (Прочетена 104123 пъти)

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 258
 • Мисля, следователно...мисля!
Ок, последното предполагам (макар и верни, според мен) са само предположения, нали?
Информацията се пренася, има ли опит, показващ, че се ПРИЕМА обаче?

Дали се стимулира естественото производство или има обратния ефект - да закърнее, понеже си го набавяш "отвън" ?
Както при някои културисти, приемащи изкуствено тестостерон, се наблюдава занижено собствено производство на хормона...
Според мен пътят е да се търси генетична симбиоза между човешкия организъм и бактерията, произвеждаща злато.
По-точно не симбиоза, а едностранно приемане - човек да не я атакува като зараза, но тя все пак да се чувства "некомфортно", за да може да си гради златните обвивки...

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
atos
Косвено съм потвърдил нещата със преноса на златна матрица /или т.нар. "йони"/ чрез тестове върху проблемни зони в организма и измервания на енергийното ниво. Пряко няма как, защото трябва електронен микроскоп и др. подобно оборудване - дай Боже някой ден и това да стане. На каква база правя тези изводи:
1. При два оргонни излъчвателя /без и със златна активна повърхност/ имаме различно ниво на енергийния поток, при златния с 50% повече.
2. При обработка на повърхността през разрядник със ел.ток /ВЧ и ВН/ има леко подобряване на излъчването /остатъчен ефект от оргонната компонента отделяща се при разряда/. Златната повърхност увеличава още потока си.
3. При вкарване на доп. оргон във вид на студен ток в активиращата схема, положението се подобрява радикално - и има още по-плътен изходен поток от златото
4. При оргонни намотки от индукционен тип, няма значение колко е голяма намотката и в коя част от активната зона - център или периферия преминава обработвания флуид. Т.е. енергийното ниво е еднакво в цялото сечение! Което говори че липсва отслабване на въздействието с разстоянието, типично за пренос на енергийна матрица - а не на избити от златната повърхност йони. Енергията на последните би трябвало да затихва с отдалечаването от активната повърхност, а това не става. Прилагам снимка на един от моите водни активатори с вътрешно Ф43 мм /за нагледна представа/, а в момента правя такъв с диаметър 80 см, за да може да застане човек вътре. Първите тестове с него показват същото - няма никаква разлика в индуцирания енергиен заряд в преминаващ флуид, по цялото сечение.
5. Същото се получава и при обемни полета, примерно с форма на паралелепипед. Няма отслабване с разстоянието, нивото е еднакво - все едно полето е твърдо тяло.

На база горното и още някои други експерименти смятам, че при преминаване на оргонно поле през злато с висока чистота няма излъчване или избиване на йони от повърхността /както пишат по книжките/, а пренос на златна матрица в целия обем на полето.
При положение че тялото на един съвременен човек на практика е почти загубило механизма, с който само си произвежда моноатомни елементи като злато, платина и др. които го възстановяват на 100% /може би точно тук е заложен състаряващият софтуер/, мисля че има само полза от това да го стимулираме да започне отново да ги прави от каквото има налично. Т.е. биологично-енергийна трансмутация, доказана отдавна в биологията. Например - кокошките си правят калций за черупките на яйцата защото просто няма откъде да си го набавят в такива колосални количества, каквито отделят. Това е доказан факт и не подлежи на съмнение. Същото става и с много други елементи, в цялото животинско царство, но при човека механизмът е закърнял значително.
Поздрави!
ПП
Ако някой колега радиестезист от форума тръгне да измерва какво излиза от изделието на снимката - да има предвид, че така не става. Трябва да има движение през бобината за да се индуцира оргона в преминаващия флуид  :) В статика всичко е само потенциално /подобно на ел.магн. индукция/. При мерак да мерите такива полета дистанционно и по снимка /ако можете/, ще ви пусна две-три картинки и на другите ми неща. А, да отбележа също - магнити няма никъде  :) - всичко е бобинна и резонансна технология.
« Последна редакция: Януари 14, 2016, 09:21:46 am от caduceus »

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 258
 • Мисля, следователно...мисля!
Ок, може да ти се стори глупав въпроса, но...
пробвал ли си да копираш от готово колоидно злато, дали би имало разлика?
В качеството на матрична копировка може би ще е същото, но ако заложим на хомеопатичния ефект, би следвало да се пренесе готово копие на близка до физиологичен разтвор субстанция и оттам...по-лесно усвояване?
Може и да греша, разбира се...

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Не съм опитвал от колоидно, нито от йонно. Ще тествам тия дни, да видя има ли някакво усилване на полето от колоид и ако не - значи не ми върши работа. Предпочитам засега преноса да е от 23,5 карата двойнодукатен варак, защото е истинско пречистено злато от стара италианска фирма с традиции - и качеството се вижда с просто око.
Хомеопатичния метод има доста варианти, включително полево пренасяне без да се друса и разводнява нищо. Руснаците са напред по тази технология, имат и уреди /енергийни репликатори/. По принцип това е радионична система с две полета - предаващо и приемащо, Велц също има такива функции в неговите Чи генератори.
Поздрави!

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
За да разберете малко повече за това до къде съм развил технологията за манипулиране на  естествените енергийни полета, нека ви покажа едно мое изделие, което работи в пасивен концентраторен режим. Ползва се за локално ревитализиране, по схемата полево пренасяне на златна матрица /т.нар. избиване на йони/ чрез обемно оргонно поле, във вид на паралелепипед - основа 6х6 см, височина 12 см. Контактно предаване - по цялата позлатена повърхност. Дълбочина на проникване на енергийното поле в твърди тела - 8-10 см. Разпространение на въздействието по тялото - до около 10 см от обемното поле, т.е. ефективността при контакт е на 20-тина см от активната повърхност.
Променя всички параметри на вода, поставена над него /подходящо за бутилки с обем до 2,5 л/, измеряемо и в лабораторни условия. Тествано засега по четири по показателя в лаборатория - ORP, проводимост, твърдост, PH и т.н. Водата става на практика животворна, за 1 литър трябват 30-40 мин престояване над изделието. След това енергията просто се излъчва в околната среда.
Поставено на място с деструктивен процес в тялото /при държане в допир поне по 1-2 часа на ден/ за 10-15 дни спира развитието му. Има вече няколко случая такива случая със сериозни болести, които съвременната медицина не лекува, а на практика влошава /да не конкретизирам, сещате се/. Което е прекрасно - а с времето дори има симптоми и на постепенна, бавна ремисия. Но все пак трябват месеци.
На това нещо /кръстил съм го "Енергизатор"/ вече колегите радиестезисти може да пробват да му измерят мощността от снимката, за да видят какъв оргонен поток излиза от златната активна повърхност - контактно, а и над нея  :) Над 150 хил единици е по скалата, която ползвам аз - а средните стойности на човешката енергия са многократно по-ниски и това на практика е като батерия за организма.
Изделието е подходящо за енергийна терапия и бързо възстановяване както на кожни, мускулни и ставни проблеми, така и вътрешни органи. Давам го като пример за генератор на оргонно обемно поле, което работи в статично положение, но на практика индуктивно чрез естествените микро пулсации на полето.
Поздрави!
« Последна редакция: Януари 20, 2016, 12:00:04 am от atos »

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Достъпен начин за изчистване на тялото и храните  е всеизвестня Гнайс. Това са онези блещукащи на слънце плочи, от дялан камък. Тюрен нарича гнайса, универсален антидот!
Камъкът е в постоянна дезинтеграция, заради радиоактивните микро частици в него.
След като прочетох в книгата за Философския камък на Тюрен и неговия състав, се разрових в интернет, за да намеря кой е точно този камък. Оказа се гнайсът. В миналото, нашите баби, ако са имали някаква болежка, са нагрявали плоча от гнайс и са стъпвали отгоре и. Сигурно сте виждали стари къщи, покрити с гнайсови плочи. Най-подходящ е сивия гнайс. Аз се снабдих с плоча от сив гнайс и в средата и пробих дупка 4мм., която допълнително усилва излъчването на камъка. Слагах чешмяна вода отгоре и, след като я нагрявах (плочата) на котлона. Разликата е ясно осезаема. Не ползвайте минерална вода!Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 258
 • Мисля, следователно...мисля!
caduceus, изложи разликите между кутийката ти ОК и "последното" ти изделие, което представяш?
По какво се различава от тези ОК, които ги правиш за износ и са с позлатена излъчваща повърхност?
Кратко и синтезирано, в 2-3 изречения, ако може?

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Първите кутии ОК и ОК-М бяха с медно-сребърно покритие /те си работят, но им трябва повече време/ и около десет пъти по-слаби в сравнение с позлатените овални кутии HealthboxOK. Разликата в конструкцията е в две нови обработки и три различни материала, както и в 23,5 К покритие естествено /усилващо ефекта и даващо златната матрица, която полето имплантира в тъканите и водата/. И двете кутии освен за обработка на вода са подходящи за терапия на места от тялото с малка площ - лакът, коляно, гърло, глава и т.н.
Ако ползваме една аналогия, старата ОК е автомобил, а новата HealthboxOK - самолет  :) И двете са превозни средства, но...
А "Енергизатор"-а е изделие което дава масивно енергийно поле с по-голям размер. Подходящо за по-големи количества вода от тези които могат да се зареждат с ОК, както и за по-дълбоко разположени, вътрешни проблеми в тялото /и такива с по-голяма площ, като масивни изгаряния/.
Поздрави
ПП
И двете изделия генерират обемно поле. Други пък правят плоско, сферично и тороидално оргонно, силно позитивно поле. Ако има интерес, мога да разкажа повече и за тях. Към момента продуктите които съм разработил лично и произвеждам в малки серии са десетина, с различно предназначение  :)
И понеже говорим за неща, които може би не съм показвал тук - прилагам малко снимки. За повече инфо по новата позлатена кутия, вижте тук
http://www.healthboxok.com/The%20proof.html
« Последна редакция: Януари 15, 2016, 02:37:44 pm от caduceus »

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Продължавам по темата с малко препратки от древността  :)
В книгата на Стивън Дарси която прикачих в началото, е описана технология за създаване и изчисляване на фокуса на енергийно оргонно поле в мегалитни масивни постройки /включително т.нар. масонски "храм"/. Припомням че това има за цел формиране на т.нар. на "йонна помпа" за да се усвои по-добре и бързо златото /всъщност златната матрица/, вкарано в организма чрез допир, ядене на моноатомната му версия и т.н. Понеже смятам че функцията на висококаратовото злато е вече достатъчно ясна, нека дам малко инфо за някои други, по-практични технологии за създаване на такова поле. Например оргонните фокусиращи намотки, които работят като един вид леща и концентрират в средата си енергийна точка /или по-скоро малка по площ зона, не говоря за математическа точка, а за реално явление/.
Как става това? Като начало ще приложа една снимка на древна римска мозайка с такива намотки - което не е случайна прищявка на майстора, а си има съвсем конкретно приложение.
Нека който може да измерва енергийни полета от снимка, да провери от централната наплетена фигура какво излиза като излъчване, а също и в страничните кръстообразни. Древността е пълна с такива неща, но археолозите са слепи защото не ги разбират. Ако ви е интересно, ще пусна в другия си пост още доста примери - например минойската керамика е много показателна.
Поздрави!

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 258
 • Мисля, следователно...мисля!
Да, много от "древните" майстори килимари, "мозайкаджии" и т.н. действително предават енергофокусиращи структури, но повечето от тях са "папагали" - един видял и му харесало, друг бил учен от учителя си, но не знае защо (просто "така се прави"), трети - скърпил това-онова оттук оттам...в резултат на което се среща и противоречиво струпване на излъчвания (според "фънг-шуй"), така, че...не винаги е уместно да си задаваме въпроса, както някога в училище: "Какво е искал да каже поетът"  ;D ;D ;D ;D
Той каквото е искал - казал го е.
Малко като всичките "преписвачи" и "тълкуватели" на Библията и Евангелията през годините...
Мисля, че повечето подобни мотиви в Гърция, Египет, Рим и други са пренесени (без дълбоко познание за истинската си същност) от древна Атлантида по метода на копирането!
Ако това познание беше запазено и предадено на "посветени", пирамидите още щяха ефективно да се използват и да работят и днес!

По въпроса за "йонната помпа" - смятам, че тя ще работи само при наличието на истински молекули злато и целта и е НАИСТИНА да внедри молекулите в ДНК структурата на клетките, създавайки "канава с постоянно скеле", нещо като ЗАПЕЧАТАН ШАБЛОН-скеле с непреходен характер, по което се "наслагват" новите звена правилно, без мутационни изменения!

Може и да греша, разбира се, но логиката ми води натам.Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Айде сега малко 3D  :) Прилагам три снимки на спирални елементи отпреди над 23 века. Две от тях съм правил лично /нелегално, защото беше забранено снимането/ в тракийската "погребална" могила на Филип Македонски в Гърция. Спиралите са от медна тел, направени чрез постепенно изтегляне на метални слитъци през намаляващи отвори - доста трудоемка работа. Не са украшение, защото има филигранни златни венци /три броя/ в могилата с къде-къде по-фина структура, имитиращи дъбови листенца и жълъди. Като се прибрахме, си поиграх с такива спирали и установих в каква комбинация работят. Създават оргонен ток и заедно с други елементи са се ползвали за образуване на излъчвателна верига и преносима "йонна помпа", с цел имплантиране на златна матрица в тялото.
Третата снимка е на подобна структура, но с малко по-друго предназначение. Руснаците са я кръстили СВЧ генератор от бронзовата ера  ;D
Поздрави
« Последна редакция: Януари 20, 2016, 12:05:10 am от atos »

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 258
 • Мисля, следователно...мисля!
Да, на третата снимка е явна концентриращата бобина от горе!
Факт е, че не се вписва изобщо в "ансамбъла", ако е просто украшение ;D
Трябва да си тотален идиот, за да "развалиш" подобно украшение с такава недодялана бобина (ако е просто украшение).

caduceus, първите две снимки не са ли...просто версия на възел на Мировинг и "2кселион" в комбинация ?

П.П.Виждам, че твоите момчета в гаража се опитват да мерят поле от холограмни матрици ;D

Това е друга технология - няма оргонно поле там, могат да доловят само някой и друг остатъчен "отпечатък"...понеже водата се явява "трансформър" на матричната информация. Тя се пренася по друг начин, не от оргона...и заредената по този начин вода действа на по-високо ниво - директно информационно, не чрез оргон.
« Последна редакция: Януари 19, 2016, 11:17:34 pm от atos »

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Това от могилата на Филип Македонски е нещо средно между трискелион и възел на Мировинг. Само по себе си не излъчва достатъчно силно, но приложено в комбинация с друга намотка става леле-мале  :) Не искам да конкретизирам, но който си поиграе с такива неща - ще разбере сам /естествено ако му е дадено/.
Не знам кой в моя форум мери холограмни матрици, но си прав че при тях нещата са "софтуерни" а аз се занимавам с хардуер /т.е. с реално излъчващи енергийни системи/. Софтуера отива към магията и нещата се размиват. Затова работя само със "сурови" оргонни позитивни полета, които организмът после си модулира както му е нужно.
Това е хилядният ми пост в този форум, а още има хора които нищо не са разбрали от това, което говоря  :) Чета днес последните въпроси в другата тема и наистина се чудя - мързи ги да видят шест страници, да прочетат сайта и да проверят чичо Гугъл какво казва... Или те са съвсем тъпи, или аз съм прекалено умен за тук - кое от двете е, "нормалните" посредата да преценят сами  ;D А някои пък са интелигентни, а нарочно се правят на артисти - което е съвсем жалко и недостойно. Те си знаят защо го правят - но се вижда с просто око.
Поздрави!

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Какво съвпадение:

Цитат
В този момент от радиоинтервюто Брайс сам обяснява на водещия, че осъзнава колко откачено звучи всичко това, дори докато го изрича под формата на история, но той разказва как мъжът извадил малко стъклено шишенце като мускалче, което поставил на масата. Според Брайс, в шишенцето имало нещо като течно злато – не можел да определи точно. Мъжът казал: „Това е всичко, което трябва да знаете, това е причината поради която те са тук. Не си даваш сметка колко ценно е това. Трябва да пренапишете сценария си. Не са тук, за да отвличат хора и да им поставят импланти[45], тук са заради това.“

Сега, всичко това е доста интересно, предвид, че се случва през 1996 г., когато информация по тези въпроси е нямало почти никаква. На фона на това, което знаем днес, тази сцена резонира доста добре както с този материал, така и със следговора ни към втората книга на Раду в частта си за златото.

От тук: http://www.parallelreality-bg.com/analizi/podrobnianalizi/577-from-predictive-programming-to-synchromysticism.html

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Здравейте,
тия дни ми се отвори малко повече работа, но сега мога да продължа. Първо, нека поясня отново нещо важно.
Видях в друга тема, че някои твърдолинейни  потребители с химико-психологически претенции се изказват, че идеята за наличие на метали в тялото била безумна :) Явно са недоучили, а освен това чели по диагоналния метод /ако въобще им е влязло нещо в главата/ това което пиша тук... Никой не твърди, че трябва да се яде метално злато или др такива - дори моноатомните елементи приети вътрешно дават странични ефекти. Става дума за имплантиране на златна енергийна матрица в клетките чрез скаларно /оргонно/ енергийно поле, играещо роля на т.нар. "йонна помпа". След това тялото си произвежда чрез естествен процес на трансмутация това което му е нужно - в случая биологично злато.
На второ място, приемането на биологично съвместими метални разтвори като колоидно или йонно злато, платина и т.н. е доказано медицинско средство за терапия на много заболявания.
Това, че някой не ще да си го набие в дебелата недоучила горна глава не значи, че го няма  :)
Толкова за неразбралите - който трябва, е схванал.
Днес ще ви споделя някои основни принципи на технологията, която позволява да се направи сравнително малък по размер уред, заместващ старите системи за създаване на фокусирани позитивни оргонни полета /пирамиди, могили, мегалити и т.н./. Като начало, погледнете тази тема във форума, която разглежда едно уникално оздравително устройство - Дотто ринг.
http://mazeto.net/index.php/topic,6525.0.html
Професор Джани Дотто е използвал два принципа - фокусирано оргонно енергийно поле и движението му покрай обработвания обект. Т.е. имаме индуктивно предаване на енергията вътре в средата на тялото /централната ос, фокуса на медната шина/ и оттам разпространение радиално по целия обем на тялото. Така насищането с енергия на клетките става по-бързо от стандартното фокусиране на полето в средата на тялото и оттам разпространението на въздействието му по него, по естествен път и чрез системата от меридиани.
Между другото, той в документа с който обяснява промяната на ДНК  ;) след обработката на тялото в уреда, казва:
.... simple explanation of just how the ring works.' Simple to a physicist perhaps but difficult for a layman to understand...
Явно и той е имал проблеми с люде, дето си мислят че само те всичко знаят, а другите - не :)
Материалът /нотариално заверен и затова запазен/ може да се намери в линка или в Гугъл и който иска - да го чете.
Това, върху което работя аз, е нещо подобно - но не същото, а на още по-високо ниво. Моята "оживителна" система е базирана на оргонна намотка, която работи не чрез фокус, а чрез директна индукция. Не се разчита на пулсацията на статично фокусирано поле, а на индуктивно оргонно зареждане по цялото сечение, обхващано от намотката. Т.е. нещо като моя проточен Активатор "Извор" за душ, но в голям мащаб /диаметър 80 см/ и с някои значителни подобрения. Така по предварителни изчисления за десетина минути движение с 10-15 см. в секунда около тялото, може да се постигне ефекта на престояване няколко дни в средно по мощност мегалитно съоръжение /могила, пирамида и т.н./ Принципът на оргонната индукция е доста подобен на този на електромагнитната, но с друг вид /оргонно/ поле. Може би след време ще се учи в училище и наред с Майкъл Фарадей, ще ме споменават и мен  ;D
Индуцираното оргонно поле внася директно в тялото златна енергийна матрица, защото вътрешната повърхност на намотката е с 23,5 карата варак и полето минава през него. Системата ми в крайния си вариант ще е мобилна и доста подобна на Дотто ринга, но не толкова масивна. По груби сметки ще трябват три месеца с по два сеанса на месец, за да се формира златния "йонен" ДНК щит в клетките на тялото. Във всички едновременно и в еднаква степен, т.е. няма да има различна концентрация в тъкани отдалечени от фокуса /както е в стандартните мегалитни "съживителници"/. Тялото ще си изработи само биологично съвместимия златен елемент, като много вероятно е да няма и проблеми със сърцето както при яденето на бяло моноатомно злато /там има проблемно усвояване, защото сърцето е динамичен орган/.
Засега толкова, ще продължа по-късно.
Поздрави!

 
« Последна редакция: Март 26, 2017, 06:08:17 pm от atos »