Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Съществува ли частица ...
Ksurnev:
Така казват на изток....
http://www.km.ru/science-tech/2015/05/08/758527-predlozhen-novyi-mekhanizm-rozhdeniya-vselennoi-i-proiskhozhdeniya-vr
С което не съм много съгласен....
edin:
--- Цитат ---" Материята е вълни, нали?" - това не е точно така! Материята е ИНФОРМАЦИЯ, която се материализира чрез вълни! Самите вълни са СРЕДСТВОТО чрез което това става!
--- Край на цитат ---
Информацията е вълна! Това е софтуерът! Този софтуер, задава на останалите два компонента (електричество, магнетизъм), какво да правят, как да се организират и взаимодействат, какви параметри да имат. Така, че материята е вълни, които се материализират, чрез информация, а не обратното. В материята има и четвърти компонент и това е етера. В етера , който е повсеместно навсякъде, вълните се движат, той е средата (мястото) на проявлението на сътворението. Твърди се, че в етера е енергията. Не съм убеден в това. Според мен, енергията е в електрическата и магнитна компонента, който се движат в етера. Колкото е по-голям вакуумът, толкова по-голяма е енергията, защото имаме по-голяма атомна празнота и вълните пътуват в среда с по-малко съпротивление. Например хомеопатичните лекарства в по-голяма потенция, имат по-силно въздействие, точно поради по-голямата атомна празнота и имат по-голяма енергия. Проблемът е че не нямате желание да изучите радиодезинтеграцията и няма да ме разберете, а толкова разбираемо и подробно е обяснено всичко.
Аtos:
edin, разсъждаваш поне 2 нива под това, което се опитвам да ти обясня...и парадоксът е, че честолюбието ти го отрича!
По този начин няма да стигнеш до прозрение...
Ksurnev го изказва без анализи - усещане има!
Но...човекът усеща и го казва, не като теб!
"Аз усещам"...но няма да ви кажа какво...????
Информацията НЕ Е ВЪЛНА, колкото и да ти се иска да е така!
ИНФОРМАЦИЯТА се пренася и чрез вълните!
И се синтезира в МАТЕРИЯ понякога!
"Така, че материята е вълни, които се материализират, чрез информация, а не обратното."
Точно обратното е!
ИНФОРМАЦИЯТА е първичното ( В Е Ч Н О Т О ) ! ! !
Точно тя се материализира ЧРЕЗ вълните!
И ще се обоснова ( за разлика от теб) - ИНФОРМАЦИЯТА си я има, със или без вълни, в материя или в чиста енергия...тя е в основата на всичко съществуващо, както в "нашите", така и извън нашите предели...
ful:
Информацията е натрупания научен и практически опит от чов.цивилизация за хиляди го
дини на нейното съществуване. Всичко останало, като "Вселенски център за знания" или
на съзнанието е добро и ересно въображение, далеч от обективната действителност.Целия
напредък на хомо сапиенс е резултат на функциониране на неговия мозък т.е на отделния
индивид, еволюиращ с голямо ускорение през последните 300г.Дължи се на рязката промяна
на средата и все по сложните тех. у/ва с които работи и произвежда личността.Истината
сега е че информацията е най важен и скъп продукт на тех.базар.75% от цялото разузнава
не е насочено към тех.решения и нови технологии, тук милост няма дали си съюзник или
евен.противник.Войната за придобиване на информация във всички сфери на човеш.
дейност е безкомпромисна, особено м/у водещите държави.И всички я търсят в/у Земята
а не от "Вселенския център на знания"
GreenHulk:
ful, тая ерес кой ти я преподаде ;D
Категорично невярно! 8)
"В начало бе Словото" си има конкретко и практическо обяснение. Чрез духовна и може би и друга вибрация материята е организирана / оформена в живи обекти с жизическо тяло. И във света наречен Причинен има на света причина.
Иначе живот и съзнание има и без физическо тяло и някои са се убедили от опит.
Преди много време бях чул нещо в смисъл: "Вярвам, че има душа, защото видях тялото си отгоре".
Въпрос на опит, не на вяра. Опита бие всички "авторитети", вклчително и атеистичните(вид вярване:))
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия