Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Полезна информация от първа ръка за електромобили !!
Радико:
jopeto изобщо не е проблем да се направи такова устройство
teofilius:
Ако говорим за кога да се подава ток от зарядното към контакта и кабела на зарядното към колата и това да е само при включен контакт към колата ето и една проста идейка и от мен. В контакта на колата има чип а също и в щепсела идващ от зарядното така че на контакта на зарядното се подава ток само когато двата чипа са близо един до друг, и в този случай може да работи с код или да сработва релето за зарядния ток при някаква честота която се подава между двата чипа...
Другия вариант е контакта в зарядното представлява бобина с ВЧ заряден ток, като се задейства с дистанционно или с бутон. щепсела идващ от контакта също е бобина и така на трансформаторен принцип се пренася енергията между колата и зарядното ....
Радико:
teofilius Кефиш ме. Малко по скъпо но много елегантно решение предлагаш.
със вграждане на RFID чипове това не само осигурява безопасност но и е осигуровка против кражба на енергия.
teofilius:
Благодаря Радико! ;) Може и всичко да става само с едно дистанционно управление като отключването на колата само че свързано към зарядното, а може и с реле управлявано от мобилния телефон. Вклюбваш щепсела , набираш един номер и стартира заряда, пак го набираш и спира подаването на ток от зарядното...
Радико:
Варианти могат да се измислят безброй. На мен ми харесва този с RFID защото не е нужно да правиш нищо друго освен да пъхнеш щепсела в контакта оттам нататък системата си знае работата като може дори да се отчита и похарчената енергия за всеки автомобил, дали негов, дали на външен клиент ;) Иначе елементарно решение е да се включва подаването на напрежение когато се регистрира обратното напрежение на батерията.
за RFID имам оредвид нещо като този:
http://www.robotev.com/product_info.php?cPath=1_29&products_id=298
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия