Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Квантово заплитане

<< < (18/20) > >>

Иван Димов:
 Виж в библиотеката на форума тук http://mazeto.net/sm/
Най-отдолу е "Изыди сатана" от Стефан Маринов. Има на български, руски и английски отделни статии и друга информация. Малко е голям файла, но когато преснимах книгата гледах да е по-добро качеството. Май трябваше да я преснимам и с по-малък размер, но сега нямам време. Търси този файл.
izyidi-satana.zip          02-Feb-2014 19:38    110M

@praktik:
Иване, нищо няма в тази библиотека, по въпроса за измерването скоростта на земята спрямо космическият ефир.

Радико:
Praktik Няколко дни мисля как да ти отговоря, че да го разберат възможно повече хора, накрая ми хрумна един според мен добър пример. Значи първо искам да сме наясно с най важното, а то е, че въпросните учени:
М § М  са привърженици на стандартният модел и бих казал яростни противници на всеки модел включващ нещо като етер. Като такива те не са търсили безпристрастно истината, а са търсили как да докажат своята теза. Както за адвокатите в съда е важно да спечели клиента а не е важно кой е виновният.   Та експеримента на М § М  аз го оприличавам като опит на хора качени на сал който се носи в морето да определят на къде ги носи течението като слагат на разстояние от сала шамандури и с някакъв ехолот измерват разстоянието до шамандурите и понеже не намират разлика и заявяват: Господа ние установихме и доказахме експериментално, че морето не съществува. то е илюзия само във вашите глави.

Иван Димов:
   @praktik, има ама иска търсене. Направих си труда, намерих го и ето прилагам 4 файла, даже им намалих размера до 300 КВ. Стефан Маринов е измерил абсолютната скорост на Земята.

Иван Димов:
   И другите 2 файла. Майсторе, нещо не е наред - спира ми дори размер под 2 МВ.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия