Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

spirit1 know how offers

<< < (2/6) > >>

PyroVeso:
Бат' Ванко, въпросите са риторични, разбира се...

Механизмът ми е ясен - за да получиш милиони, трябва да дадеш хиляди, и накрая получаваш... спиритуални налъми.

spirit1 също ми е ясен - занимавам се с психология все пак...

Написах въпросите единствено заради това - някой случайно попаднал на сайта да не вземе да се върже и да си загуби времето.

Velektra, мисля че за всеки има място под слънцето - да се изкаже, да предложи някакви неща... Сега "вълк в кошарата" чак ми се струва пресилено - никой не може да те накара на сила да си купиш нещо или да изпаднеш в заблуждение, важното е да не се прекалява от страна на опитващите се. И макар, че по принцип съм безкрайно толерантен човек, май ще взема да подкрепя вота на недоверие...

И да не забравяме - spirit1 може да разправя някакви непроверени и абсолютни дивотии, но както беше писал някой преди време - точно от такава подобна дивотия може да прещракне нещо в главата на някого и така да се роди една добра идея...

Discorder:
Ох иска ми се да се бъзикам но ще се въздържа  :)

Ctah:

--- Цитат на: Discorder в Септември 14, 2013, 07:36:39 pm ---Ох иска ми се да се бъзикам но ще се въздържа  :)

--- Край на цитат ---
Аз пък въобще НЕ!
Моля тоя дух да ми дойде на гости и да демонстрира, обаче ако нещо шмекерува...
ще си тръгне с ДВЕ дупки отзад - гаранция!

Ако много шикалкави, ще го издирим!...  тогава дупките може да са повече...

valex:
 Ехоооо!!!
Никой ли не забелязва че раздела е купува/продава?????????
Коментарите трябва да са дали "купуваш" или "продаваш".
Майсторе,
Отвори един раздел за "оплюване" за да има къде да се развива форума:)

Maistora52:
Хайде стига с фантасмагориите и измишльотините (и двете са едно и също нещо!)
Тази оферта на spirit1 е крайно подлъгваща и ако не след седмица, то след месец някой ще изпищи на умряло и ще каже: Този ме излъга, взе ми парите и се скри, той е мошеник, и тези във форума mazeto.net всичките са мошеници...
Сещате се за какво иде реч...
В т.нар. оферта по-горе, което изобщо не е оферта, а бленуване за един друг свят със:
- самозареждащи се в движение автономни електромобили с ракетни двигатели ("електрореактивни"),
- нови типове системи за безопасност при удар с голяма скорост (при които пътниците и водачът направо излитат в Космоса),
- вечни двигатели (автономни) от типа "автономни генератори на електричество - електростатични",
- всякакви "ротовертери" и всякакви системи със самоусилване,
- приемно-генераторни кули за хижи (не  стават за вили!!!),
- самозареждащи се батерии - продукт с бъдещи печалби от милиарди (тук нашего брата Александро Волта направо ще се обърне в гроба!),
- оригинални фрии енерджи КОМПОНЕНТИ, които превръщат всяка схема (без изключение!!!) в генератор на свободна енергия (тук всички изобретатели от Архимед та чак до Тесла, просто не е трябвало да се раждат - наш Симо от Плевен ги туря в джоба си!!!),
- напълно оригинална атмосферна система - няколко типа със самоусилване - същата произвежда въздух за дишане и го праща директно на Международната Космическа станция...
- Да не говорим за чудото на Третото хилядолетие - "Електролизери с въртящи се дискове" - толкова им е повишена ефективността, че всичките АЕЦ на Земята са просто като батерийки за джобно фенерче в сравнение (например) със Слънцето... щеше да е по-икономично ако се въртят целите електролизери - не само дисковете им!
- А пък "Оригиналните схеми на летателни апарати - с дискова форма, летяща лодка, летящ мотор, самолет без крила..." и прочие не са от Третото Хилядолетие ами от Петото... там и тогава хората са превърнати в летящи палачинки, без самоусилване!!!
Ако бяха СЪС самоусилване, щяха да зареждат някои от по-старите модели "Светлинни двигатели", а има и още и още, и много "и др...."
- Тези проекти няма да се публикуват в никой форум (ХИЧ НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЛЮЗИИ) - за мен те са продукти (ИЗТЕГЛЕНИ С ЧЕНЕЛИНГ ОТ СТРАТОСФЕРАТА на Плутон), и който има интерес да има предвид (ЗВУЧИ ТРОГВАЩО), че една САМО дипломна работа в Техническия Университет е около 1000лв... А СТИГА БЕ! НЕ БЯХА ЛИ 2000 ЕВРО?... !!!... хайде, почвайте да ръсите хилядарките!!!

- Моля не обсъждайте тези теми - ЗАЩОТО СТЕ ПРОСТИ!!! - и не създавайте напрежение (ЗАЩОТО ЩЕ ВИ СЕ СКАРАМ!!!) ...
... ВРЪЗКА С МЕН само на "лични" контакти (ЗА ДА МОГА ДА ВИ ДО-ОБАЛАМОСАМ СЪС И БЕЗ САМОУСИЛВАНЕ!): 
П.П. - ТЕЛЕФОНА МИ ГО ВЗЕ ГЛАВНИЯ ПСИХИАТЪР, А ИМЕЙЛА МИ Е НА ЛУДНИЦАТА В КАРЛУКОВО. ПИШЕТЕ И ЗВЪНЕТЕ - НЕ МЕ ЖАЛЕТЕ!

Не съм този за когото ме мислят много хора - ДРУГ СЪМ!!!

Молим всяка прилика с лица и събития, да се счита за Електрореактивно Самоусилване!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия