Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

spirit1 know how offers

(1/6) > >>

spirit1:
Молим сериозната аудитория на Форума да не приема на сериозно НАЙ-СЕРИОЗНАТА ОФЕРТА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!
Лицето spirit1 - Симеон от Плевен, има остри отклонения от Здравия Разум, и създава Нова за всички нас - Самоусилваща се Реалност, която е остро заразна - предизвиква безумно шматкане из всички времена и пространства без надежда за връщане в нормалната Реалност и нормалното й състояние ...
Модератор

Здравейте,
правя уточнение, че тази оферта е само за бизнесмени, които търсят нови продукти и технологии за инвестиране. Няма да отговарям на несериозни запитвания. Офертата е следната:

ПРЕДЛАГАМ ОРИГИНАЛНИ РАЗРАБОТКИ, ПРОЕКТИ, СХЕМИ ...на изобретения, продукти с предполагаема бъдеща  печалба от милиони евро.

Ноу хау в следните области:

1. Автомобилна индустрия - автономни електромобили със самозареждане в движение, системи за зареждане на електромобили в движение, системи за икономия на гориво от нов тип, нов тип система за безопасност при удар с голяма скорост - животоспасяваща, нов тип електромобил с задвижване от електрореактивен двигател, нов тип гуми - генератори на електричество, амортисьорни генератори, система тип Тесла Бокс с 12 лампи и мн. др.

2. Автономни генератори на електричество - електростатични, системи М+Г (тип ротовертер), системи за радиантна енергия със самоусилване, системи със земна батерия и самоусилване, хидравличен генератор, система тип Хатем с подобрение, приемно-генераторни кули за хижи, системи за електромобили...

3. Самозареждащи се батерии - продукт с бъдещи печалби от милиарди

4. Оригинални фрии енерджи КОМПОНЕНТИ, които превръщат всяка схема в генератор на свободна енергия.

5. Схеми на обратни връзки - за постигане на автономност.

6. Оригинална атмосферна система - няколко типа със самоусилване.

7. Ветрогенератори

8. Електролизери с въртящи се дискове - повишена ефективност.

9. Оригинални схеми на летателни апарати - с дискова форма, летяща лодка, летящ мотор, самолет без крила...

10. Светлинни двигатели и др....

Тези проекти няма да се публикуват в никой форум - за мен те са продукти, и който има интерес да има предвид, че една дипломна работа в Техническия Университет е около 1000лв.
Моля не обсъждайте тези теми и не създавайте напрежение - само на лични контакти: 

Не съм този за когото ме мислят много хора.

PyroVeso:
Ето ви един пределно прост въпрос: От тези изобретения, схеми, чертежи, проекти и т.н. за "милиони евро" има ли ПОНЕ ЕДИН реализиран на практика? - Дори като прототип, макет - такъв който компетентни и уважавани колеги от форума като getca и mzk могат да измерят и потвърдят че е работещ и ефективен?

Пишман-бизнесмените, купили за 1$, нарязали на скраб и продали на безценица някое предприятийце, а с парите решили да станат пионери на СЕ май-май посвършиха... Иначе можеш да пробваш с Цветето Бориславова - сигурно вече й избихме инвестициите във ВЕЙ чрез таксичката "зелена енергия".

Банките също отпускат кредити срещу бизнес-план и обезпечение...
Еврофондовете - също даряват пари за иновации...
??? - Кой, моля, ще ми отговори на горните въпроси???

Bat_Vanko:
Ле - ле! Светнаха ми очите като халогени! Ле - ле, то ставало въпрос за милиарди!
...измамника си е измамник! Всички разбрахме, че не е направил "тестатиката", а даваше компетентни мнения по нея. Сега са оказа, че разполага и с устройства от цялата гама СЕ. След като всичко е елементарно, покажи поне едно работещо, че да ти повярваме. Аз приготвих кофа с пепел за да си посипя главата, ама няма да ме огрей!
Колеги, гласували с "да", разбрахте ли сега, че сме си вкарали вълк в кошарата!
PiroVeso, отговора на твоите въпроси ще бъдат нови оферти, още по-фантастични и по-щедри!

Velektra:
Някой спомня ли си първата статия на Спирит1 във форума?

--- Цитат на: spirit1 в Август 14, 2013, 05:32:08 pm ---Гледам тук се коментират хронополета и търсене на енергия от измерения....Тестатиката е нещо просто и дори един единствен диск е достатъчен да ви дава електричество - стига да не мрънкаме по хората, а да коментираме схемата. Няма да е честно към самия мен да ви дам директно схема - затова давам поредния жокер сега и никога повече....

ЧЕРТАЙ  ГЛУПАКО  С  МЕН -   един  диск,  от двете му страни има отделни колектори свързани в отделни схеми към кондензатори, разрядници....Лявата схема ви захранва малко моторче, което върти диска, а дясната захранва товари.

НЕЗАВИСИМИ КРЪГОВЕ  ГОСПОДА. 

Правете опити иначе ставате като баба ми на седянката и няма значение кои сте и за колко велики се мислите, а в същото време  онзи си изкарва парички.

--- Край на цитат ---

Аз веднага му писах следното:

--- Цитат на: Velektra в Август 14, 2013, 09:15:46 pm ---Ти пък кой си бе, Спирите или Спиро ли си?
Да знаеш, че ще е много честно към теб самия, ако ни дадеш директно схемата на Тестатика.
Това ще покаже, че въобще не я знаеш!

--- Край на цитат ---

Той ми написа следното:

--- Цитат на: spirit1 в Август 15, 2013, 11:37:02 am ---
Празни и неоснователни приказки са едно от нещата, които ме вадят от равновесие и тези , които ги говорят имат късмет да са далеч от мен...

--- Край на цитат ---

Така, че за Спирит1 вече ще говоря само хубави неща, че може и да сме близо един до друг.

Maistora52:
Шемет!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия