Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

spirit1 know how offers

<< < (6/6)

Ctah:

--- Цитат на: spirit1 в Септември 17, 2013, 10:26:21 am ---
За онези дето искат да ми правят дупки и да ме издирват - адреса ми е публичен. Не водя войни и спорове - затова ги печеля.

--- Край на цитат ---

Ами - добре, щом ти е готино така...разбрах!

Vector:
Най вероятно няма да ми повярвате ,но преди някъде 2 месеца ,докато си пътувах в колата влезнах в 3-4 ями -ест. колата се разлюля и ми хрумна тъз идея за АМОРТИСЬОРНИ ГЕНЕРАТОРИ .
А ето че някой го е направил вече .. Браво! :o

Maistora52:
Да-а-а! Ситуацията с г-н Симеон Любомиров Димитров от Плевен все повече се заплита... горе-долу като ситуацията в Сирия - "Кой изстреля химическите снаряди?"
Отговорът бе и Е ясен предварително, но защо трябваше да се стигне до анкети, до вотове, до канибализми...
Ето, имаме в наличност снимчици, WORD и PDF файлове и всичко изглежда твърде, ама твърде розово... а защо ли аз не си прекопирах онези съобщения в мрежата, които показваха нагледни разработки не само на амортисьорни, но и на вградени в главините на колелетата генератори на ток?! - пфу, какъв пропуск... но беше през 2012 год... и ако не ме лъже паметта беше американска разработка... Така че, мога само да посъветвам нашия "именит" изобретател" г-н Симеон от Плевен да си потърси правата в Женева!
Има и друго, което според мен е важно: Защо той - бидейки толкова напредничав в идеите, разработките и изобретенията си? - не вземе да си направи свой сайт (блог), да вземе да се покаже по телевизията, по вестниците... по радиото да го чуем... защо ли не вземе да патентова тези толкова гениални негови лични идеи и изобретения, ами се бута тук всред нас - простите и невежите??? - голяма мъгла е туй! - и няма да се вдигне за ден-два...
...
Аз все още нямам отговор на някои болни въпроси свързани с неговата особа...
Например, ако иска да има свой сайт - ами аз ще му го направя, съвсем без пари, въпреки че дипломите в Техническия струват поне 1000 лв. - аз не искам пари от него, искам той да намери своето място... защото тук в нашия Форум той някак си е загубил вече доверието ни... Но може би поне на чехите може да разчита...
Според мен, драги Симо само си губиш времето тук защото "Една част от Нас не са в подходящо психо-физическо състояние и не можеМ да разбереМ схемите"...
Иначе ти добре продължаваш с "гоненето на вятъра" и с "плюенето срещу него" защото ти по-добре от нас се справяш със схемите и особено тези за импулсен ток, които - "Който може да мисли ще ги разбере."...
Жалко, че ние сме тъпи и прости, че сме балъци и ахмаци, че нямаме бизнес разбиране за твоите иновации, но пък ти дерзай...
...
Пращаме те завинаги със силен "шут" много далече от нашия Форум за следните твои поредни провинения:
1. Неуважително и непочтено отношение към интелектуалния уровен на членовете на Форума.
2. Използването на същия като платформа за въвеждане в заблуждение на членове и посетители с цел лично обогатяване.
3. Използване на подвеждаща информация, която уронва имиджа на Форума.
4. След поредно изгонване от Форума - използване на друг IP адрес за поредно влизане в него и повтаряне на гореизброените нарушения.
...
Сбогом, г-н Симо от Плевен!
Не ви мразим, но и не обичаме такива като Вас. Такива индивиди нямат място тук, да петнят името ни и работата ни!
 :P :P :P
...
Поради изчерпване на темата същата се заключва!

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия