Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

spirit1 know how offers

<< < (5/6) > >>

Maistora52:
Ние сме наясно с проблема tobo1.
Уважението обаче освен към Гениите още и към "гениите" има други, малко странни понякога правила.
Нека се изкаже Човекът... да не стане тя... вижте ги тия, само знаят да гонят и да ни натякват Правилата... не е така...
Отговорът на spirit1 е от "стратегическо" за Форума значение!
Поздрави!

tobo1:

--- Цитат на: Maistora52 в Септември 16, 2013, 05:27:02 pm ---...
Отговорът на spirit1 е от "стратегическо" за Форума значение!

--- Край на цитат ---
Да, ако spirit1 има отговори на всички обсъждани тук теми, направо закривайте форума, светът ще се промени за нула време, особено ако намали малко и цената. Тесла, Кеше... ряпа да ядат.

Maistora52:
Tobo1, трай братко! - чакаме Spirit1 да се изкаже!

elektros:
Губите ценна енергия на вятъра....Лицето е освидетелствано и това си му е нормалното поведение.  Вместо да се занимавате с тази генетична грешка,  сглобете набързо някой генератор на СЕ... Аз днес си  закупих някои неща и ще се опитам до месец да покажа малък модел на работещ генератор! Открих случайно интересен ефект, който може да накара машинката да тръгне.    Въпроса е дали ще стане... :D  Повтарям, това създание е енергиен вампир и само си губите времето с него! >:(

spirit1:
Здравейте,

моите проекти са си мои и това, че ги смятам за сериозни е, защото съм вложил труд, време , средства и т.н. Никого не карам насила да вярва и тук показвам една снимка на мои оригинални АМОРТИСЬОРНИ ГЕНЕРАТОРИ за електромобили. Предназначени са да презареждат в движение акумулатори и да осигуряват допълнително мощност. Те са част от обща система, чиято цел е постигане на автономен режим на каране - без външни източници. Принципа е прост - руски пумпал, помпиш и той се върти. Не се занимавайте да смятате колко ще дава - всичко това е направено. За 25г  съм направил много нестандартни апарати, а тези амортисьори бяха за едни чехи.

Давам ви един проект за електрореактивен двигател за лодки, кораби, подводници. Разработил съм си и захранването, а някои елементи са тествани - и клетката , и захранването...Който има интерес да се свърже с мен на лични тел.  и  майл.

Една част от вас не са в подходящо психо-физическо състояние и не можете да разберете схемите. Затова се налага подобен подход от моя страна. Никой не ви застрашава форума с нищо, а групи за споделяне не са излишни. Само трябва да сме реалисти, когато става въпрос за бизнес и продукти.

В темата за импулсен ток ще дам една схема - основа. Който може да мисли ще я разбере.

За онези дето искат да ми правят дупки и да ме издирват - адреса ми е публичен. Не водя войни и спорове - затова ги печеля.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия