Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
spirit1 know how offers
elektros:
Ужас....Тези на 4-километър направо са детска градина.... ;D ;D ;D Такива хора са опасни за обществото и трябва да бъдат изолирани! Довиждане, spirit1 !
Vector:
Spirit, сега е момента да извадиш клип със само-захранващ се мотор, и да натриеш на всички носовете :)
mzk:
Здравейте, не се ***вайте със spirit1, тъй като има неедкократни заплахи за пращане на джиповете и прочее, вкл. познати от всякакви агенции, които ще съсипят форума. Това е съвсем сериозно и някъде има копия от тези писма.
Иван Димов:
Майсторе, предложената оферта е твърде "широкомащабна" - такава би могло да предложи само гений. И тъй-като ние сме малко над средното равнище, не можем да му вярваме без някакво доказателство. Ако не ни покаже действащо устройство то поне би трябвало да обясни на какъв принцип действа. Как принципно става самоусилването?
И Майсторе, за летателните средства тип НЛО не съм съгласен, че още не им е дошло времето. Аз показах в моя тема какво правят хората по света, а скоро мисля да повторя някои експерименти за доказателство.
PyroVeso:
Не се смейте... нещата са за сериозно медикаментозно лечение при строг режим... То "лечение" е твърде оптимистично казано, по-скоро - доживотно облекчаване на симптоматиката...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия