Начало > Новини от света на технологиите

Българин изобретил първия нискотемпературен двигател

<< < (7/9) > >>

Радико:
Ами то в света има много малко хора с някакъв опит в такива двигатели. В което няма лошо, значи има какво да се направи по въпроса тук чрез този форум.

valex:
N9301S ,
Каква ти е идеята за двигателя? Кой тип си избрал?
Вярно е че май повечето хора във форума само теоретизират. А аз донякъде съм така :)
Мисля си, че идеята на този пич не е за изхвърляне. Но ако се сложат насреща един срещу друг двата цилиндъра ще се опростят доста нещата. А може да се сложи някакъв вид линеен генератор вместо преобразуване от линейно към въртеливо движение и тогава генератор.
Лично аз харесвам : http://www.youtube.com/watch?v=o5rsbgDv6OA

valex:
Днес минах покрай едни момчета които поставяха климатик. И ми дойде следната идея:
Търся някой който се занимава с климатици който да ми разтълкува показанията на манометрите от снимката. По-точно какво е състоянието на фреона - течен или газообразен? Като се знае, че 'студената' страна е примерно 12-15 градуса, а 'топлата' 50-60 градуса.
Ако може някой да помогне!  (не ми се търсят графики на фреони, а и по-добре специялист да си каже думата :) )

N9301S:
Нещо малко не схванах идеята.....

valex:
Искам да разбера дали двигателя работи с течен фреон или с газ или с двете. Като вид парен двигател (според мен) може да работи с пара или течност.
Фреона в зависимост от налягането и  температурата е газ или течност.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия