Начало > Новини от света на технологиите
Българин изобретил първия нискотемпературен двигател
valex:
N9301S ,
За етера не мога да ти помогна. Аз като чуя нещо подобно просто го подминавам :)
Има и друг критерии за избор на газ: топлопроводимост на газа. С други думи скоростта на разпространение на топлината в газа. От това зависи бързото разширение и от там общо оборотите.
Опитах се да ти помогна с нещо.
Радико:
Сега относно етера или другите газове ползвани за топлоносители.
Ако разгледаме цикъла на Карно, газовете се охлаждат когато при разширяването си извършват някаква работа и съответното количество температурна енергия се превръща в механична. В системите за получаване на течен въздух се използва едно устройство наречено турбодетандер което механично отнема енергията на въздуха и той изстива до течност. Някой от вас виждал ли е, или да е чувал за турбодетандер за климатик. Няма такова устройство защото оскъпява изделието. за целта е намерен по евтин метод, флуида играе ролята и на турбодетандер. Как ли ами много лесно, Използват се флуиди с високо вътрешно триене. Например фреон ;)
Та целта на фреона е да се премахне необходимостта от механично извеждане на енергия и опростяване на конструкцията на климатика. Тези му качества го слагат малко в противоречие с целите на колегата N9301S. Докато етера който се използва във всички термоизмервателни и терморегулиращи уреди има голям коефициент на разширение и ниско вътрешно триене, Което го прави много подходящ за такива нискотемпературни машини. По принцип най-ниско вътрешно триене имат водорода и хелия "последния при доста ниски температури обаче" Но за съжаление най-разпространения водород на земята има едно неприятно качество. Положителния водороден йон представлява един самотен протон който има повече качество на лъчене отколкото на материя. Затова всеки йонизиран атом мигновено напуска съда в който е съхраняван, все едно се опитвате да го задържите в пробита кошница.
Далеч съм от мисълта, че етера е единственият подходящ флуид Просто е достатъчно достъпен и удобен за работа.
N9301S:
БЛАГОДАРНОСТИ !!
CPU:
--- Цитат на: N9301S в Януари 06, 2013, 10:56:14 am --- Темата е за нискотемпературен двигател!
Кой ли би имал полза да загрява нещо до 300 или повече градуси при положение, че може да се получи ефект при много по-ниски т-ри. Примерно 60. Па ако ще КПД-то да е наполовина. Ясен ли съм?
--- Край на цитат ---
За да е по-ясно, трябва да се каже и на каква температура ще се охлажда бъдещият двигател. От там може да се изчисли приблизително какъв ще е максималния теоретичен кпд. От това което аз съм чел, реалните конструкции на високо температурните стърлинг двигатели е 30 -35%. За нискотемпературните 1-2 % би било добро постижение. какъвто и газ да се използва.
N9301S:
CPU,
от това, което и аз съм чел излиза, че си абсолютно прав.
Проблема за мен е, че май всички сме чели, САМО!! Май тук няма никой с практически опит или поне такъв, който е готов да сподели нещо с реална практическа стойност.
Извинявам се - вече наистина излязохме от темата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия