Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Турбонатор (завихрител на въздуха)
caduceus:
Здравейте колеги,
току-що гласувах в анкетата с "намален разход и увеличена мощност." Това като резултат си го зная и отпреди, но досега не бях стигнал до конструкция на турбонатор, която да изпълнява всичките ми изисквания. Те са основно тези - безопасност, простота, вътрешна мъдрост - покриване на теорията на Шаубергер за енергийното зареждане на динамичен флуид, както и добра работа при всички режими на ДВГ и обеми въздух постъпващи в него. Особено последното беше проблем досега при всичките ми /повече от 10/ тествани конструкции. Стесняването на тръбата при ниски обороти не пречеше, но над 3000 на колата не и достигаше въздух и губеше мощност поради повишеното хидравлично съпротивление на турбонаторите. Така преди няколко месеца забих в трета глуха и въпреки, че мислех да направя поредният вариант, този път с променлива геометрия, това някак не ми харесваше - подвижните части правят конструкцията уязвима и по-сложна. Та реших тогава да зарежа за известно време турбонаторите, докато ми светне, което стана преди няколко дни :)
Направих нова конструкция, на база малко по-различна концепция. Тествам вече два дни, междувременно изхвърлих два междинни прототипа и сега карам с трети. Той се представя отлично, колата върви като змей горянин, въпреки че съм свалил оптимизатора. Преди това карах около седмица без никакво допълнително устройство, за да се разсее натрупания оргонен заряд и опитите да са чисти. Нещата се движат около 20% надолу само с шаубергеров турбонатор от новия тип. Моторът възстанови заряда си от над 9,3/10 за тридесетина км. Ще видим как ще е след добавяне и на оптимизатор
Конструкцията стеснява сечението на тръбата горе-долу наполовина, но това е малко и явно не пречи. Системата е базирана на сноп усукани по специфичен начин тръби, с медно-сребърни вложки и осови завихрители вътре, без намаляване на сечение, конуси, яйцевидни тела и прочие. Като се убедя с малко повече каране, че това е правилната конструкция, ще пусна снимки и разяснения. Искам да потвърдя статистически досегашните резултати, засега само ви информирам с този пост, че има сериозен пробив по темата.
Поздрави
donhuann:
Браво, браво. Чакаме с нетърпение подробности ;)
piton2012:
Браво колега caduceus!
След като не ги стесняваш и не търсиш центроустремителното движение, може би ги усукваш, както в топлогенератора на Шаубергер. И аз правих такива, но за съжаление не мога да се похваля с някакъв ефект.
Успех на всички!
caduceus:
Здравейте колеги,
дотук изтествах три варианта на последния ми турбонатор. Резултатите /само с него на колата/ са както следва:
1. "Прост" втори /първият не беше добър и давеше мотора/ вариант със сноп усукани циклоидално тръби /три концентрични степени/ и медни осови завихрители на входа - подобрена мощност, разход на извънгадско над 20% надолу. В града- около нулата
2. Подобрен уж трети вариант с посребрена медна жичка /като диамагнитен синтезен катализатор/ - леко подобрение в икономията на извънградско, но проблем при рязко ускоряване - двигателят почна да се задъхва пак. Нищо и никаква жичка, сечението на практика не се е променило, но явно се нарушава завихрянето на потока. Май ще отпадне
3. Предстои вариант с конусни вихрови тръби и помедняване + посребряване на вътрушността им. Също и тест на комбинация от две устройства, за да има пулсация на налягането в потока. Възможно е и да сложа по-голям шаубергеров турбонатор от две степени, но ще се наложи да сменя въздуховода.
Продължавам с действията, предстоят и полеви тестове на турбонатора + оптимизатор К1 на дълъг път от 1100-1200 км.
Поздрави
caduceus:
Някои междинни резултати от новия шаубергеров турбонатор + оптимизатор К1. Минати 208 км с 11,2 л. обикновен бензин А95, или 5,38 л/100 км. В пробега има и около 35 км градско, т.е. чисто извънградското излиза около 5/100. Колата - Ситроен Ксантия 2,0 л бензин, 134 к.с., 209 хил. км., по принцип гори над 7 извън и над 10 в града. Скорост навън - 110-120 км/ч, в града - 50. Трима човека в колата + багаж. Резултатът мисля е добър :) Последни корекции по конструкцията.
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия