Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Турбонатор (завихрител на въздуха)
mars79:
Първо го бях направил така както на снимката, но изпаднахме в един спор с колега от офиса че въртяло обратно по часовниковата страна и явно ме подведе. Днес ще го навия на обратно и ще го монтирам отново след филтъра, което се пада на около 35-40 см. разстояние от дросела. Ще покарам и ще замеря отново, също тама ще кача и снимка на мотора.
Колкото до ефективността в по - горния си пост просто писах какви са ми наблюденията над моя турбонатор. Също така писах че най-вероятно аз съм го направил не както трябва. Поздрави!
caduceus:
mars79
Нормално е да се бърка, аз поне половината съм ги правил наобратно, особено в началото ;D И пак не е ясно, докато не се сложи на колата какво ще стане - има един куп допълнителни фактори. Затова се и отказах да се занимавам с точно тази технология.
Опитай да направиш от пластмасови немного меки прозрачни шлаухи Ф5 и медни усукани пластинки последния ми вариант, той работи най-добре. Там въздухът се разделя на порции и се насища по-пълно. С тези лопатки е малко божа работа и не са много ефективни, защото особено централно минаващия в тръбата въздух докато се увлече и зареди, вече е влязъл в мотора. Т.е. за този род устройства трябва място и дължина на тръбата, което при Шаубергер и водата не е било проблем, но за двигатели е по-различно.
Вметката за ефективността е по повод мнението на altium ;)
icrow:
Според мен лопатките трябва да се припокриват, иначе част от струята ще си минава направо и ще разваля завихрянето.
mars79:
Здравейте вчера най-накрая монтирах тръбата тип Шаубергер. За жалост експеримента се провали поради техническа грешка от моя страна. Още в самото начало не можах да намеря тръба с необходимият диаметър и използвах такава с около 1 см. по-малък диаметър. Вчера след монтажа се оказа че с намаляване на сечението не достига въздух за нормалната работа на мотора на празен ход при включен климатик. Оборотите доста играят в диапазона 500-750, двигателя тресе и работи доста нестабилно. Тъй като аз няма да мога да изпробвам тръбата, ако някой колега иска да я изпробва и вътрешният диаметър на въздуховода на неговия двигател отговаря на диаметъра на тръбата /54 мм + 3-4 мм от спойките отвън на тръбата/ или поне няма да се намали с повече от няколко мм ще му я дам. Поздрави!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия