Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Турбонатор (завихрител на въздуха)
vess:
--- Цитат на: koce93 в Октомври 05, 2011, 04:32:22 pm ---Колега отделителна система е при човека, тук е изпускателна система. На въпроса аз мисля, че всяко нещо поставено на ауспуха ще намали процеса на издухване на газовете. Защо мислите състезателните мотори и коли карат без ауспуси, за да нямат загуби по трасето на издухване, от там и по голяма мощност на двигателя. Дали ще излизат газовете направо или завихрени на ляво или на дясно според мен няма никакво значение. Успех.
--- Край на цитат ---
Не е без значение изпускателната система. Не е случайна разликата при използване на различно извеждане на отработените газове.
Примерни конфигурации за 4 цил. двигател. След изпускателния колектор 4-към-1 тръба и 4-към-2-към-1 тръба. И там завихрянето на потока е от значение.
Единия е по добър при големи обороти и малка дистанция (като при драг рейсинг ...градско, светофар до светофар ).
Другия при постоянно натоварване в средата и нагоре (като при каране на писта ...извънгардско, дълъг път)
Редактирам се, че се губи контекста.
4-1 - драг
4-2-1 - писта
Значение има и дължината на тръба преди преход.
Братята хамериканци с мускулестите коли (приложимо при всеки автомобил) изстискват с една У образна тръба и клапанче ...а през нормалния изход -тръби заглушители...а направо навън.
Значи по-бързото отвеждане дава сила още.
Бегъл пример също е премахването на "заминал" катализатор. Осезаема разлика (подобрение) след поставяне на обикновена права тръба.
За да не е съвсем празно от смисъл това мнение, виждам разлика в монтажа от мнение 78
http://mazeto.net/index.php/topic,239.msg31777.html#msg31777
и монтажа тук:
http://www.fuelsavers.com.au/CarKit.htm
От малко към голямо разстояние между стените по посока на движение на потока.
barekov1:
Анкета: Какви са резултатите от ползването на турбонатор?
Моля гласувайте!
icrow:
На стария ми форд още като го бях взел имаше дупка на двцевката и от безаричие карах така оловин година, :D след което отидох да ми я сменят и имаше доста осезаема разлика в набирането мотора беше малък 1.3, така че изпускателния тракт е доста важен за добрата работа на ДВГ, както и кумина на на печката. ;D
brevis:
--- Цитат на: brevis в Август 30, 2011, 08:13:47 am --- Монтажът на пластините в оригинала е обратен-широката част е отзад
--- Край на цитат ---
Констатирах го отдавана, ама на колегата като му сваля 1 литър? ;D ;D ;D
mi68:
В аспуха примерно се губи между 6 до 10 конски сили от полезната мощност на двигателя. При подобрение се качва мощността на двигателя. Тава са елементарни неща.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия