Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Електронна обработка на горивото- ЕПГ

<< < (2/8) > >>

Seeker:

--- Цитат на: electros в Декември 03, 2012, 08:58:13 am ---Да колега, колкото и невероятно да звучи, така е, вкарват се електрони в горивото....Чрез специален работен орган, който не се изработва в България, и електронен блок, който го захранва. Общата консумация на 12 волтова система е 5 ампера.

--- Край на цитат ---

Дрън - дрън... те така се вкарват и задържат електрони в горивото  ;D , сигурно е някоя тайна военна разработка, толкова секретна, че има гриф " Да се изгори преди прочитане!" 
Уважаеми, и ние ядем домати, ама без колците.   

electros:
 ;)И теб те гони конспирацията, много филми гледаш.... ;D  Шегувам се, не искам да те засегна, но наистина принципа може и така да се обясни, повярвай ми....

Maistora52:
А така! Дайте го малко по-конспиративно, за да има екшън!
Според мен - едва ли се вкарват, "набиват", "начукват", "нахендрят" допълнително количество електрони - звучи ми като фантастичната "телепортация"... Може би става въпрос за увеличаване (ускоряване) "разтрептяването" на съдържащите се в горивото електрони... Нещо от  сорта на магнетрон (като в микровълновите печки)... който може да въздейства на въглеводородите!!! - знае ли човек! - тук конспирацията е много сериозна, цитирам:
"...За съжаление не мога да спомена подробности относно принципа на работа на този етап, защото..."
Защото!? - сигурно някой е "гепил" капсулирана чуждестранна разработка, захранва я и ... Стой та гледай!
Или всичко е само за "пиниз"!

electros:
 ;)Неоспорим факт е. че устройството работи и то с надвишаващи очакванията резултати за реални режими на работа на дизелов двигател... Между другото въпросната система показа икономия на гориво на дизелов генератор за промишлени цели 42%....Очаквахме да падне наполовина при изпитанията,  защото такъв перфектен режим на работа практически не съществува при автомобилите. Скоро ще има данни за въпросната пътна помощ и от дълъг път. Колеги, това не е майтап!

mzk:

--- Цитат на: electros в Декември 03, 2012, 05:21:43 pm ---Колеги, това не е майтап!

--- Край на цитат ---

Аз въпреки всичко мисля, че темата е за раздел купува-продава.  ???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия