Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Електронна обработка на горивото- ЕПГ

<< < (8/8)

zarko:
Според мен имаше много по-съвестни хора които ги изгонихте от форума а този тук, който май ми прилича на мошеник от класа още го траете. Вече ми липсва алтиума

electros:
Всеки има право на собствено мнение и да го изразява така, както пожелае.  Това че форума е с отворен код може би означава, че такава идея би трябвало да стане обществено достояние, така ли да го разбирам? А къде отиват тогава хилядите левове инвестиция, стотиците проби с електрониката и безброй пъти сваляния и качвания на камиони в идиотски пек и студ? За да може готова, проверена и работеща сложна електронна система да подарим на хора, които не вярват, само за да им докажем, че работи?  Слезте на Земята, приятели и не си мислете, че всичко е измама.... Успехи на всички,  и нека заядливите и неуспелите тази Нова Година да са здрави, за да работят и повече, че да не им остане време да завиждат на другите!  От мен толкова по темата и най-вероятно във форума, моите уважения към МАЙСТОРА,  от позицията и опита на своите години той най-добре прецени  темата. Честита Нова Година, да сте  здрави, много умни, а най-умните и много богати! ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия