Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Електронна обработка на горивото- ЕПГ

<< < (6/8) > >>

electros:
Явно има доста от вас, които са експериментирали. Принципа не е същия, както при магнитите, и ефекта е по-различен. Магнитите групират и подреждат молекулите  в строй, което неясно как, но дава ефект. Има подобно унгарско устройство, което тествах в продължение на 3 месеца на баничарка Рено- резултата беше твърдо 5% икономия и значителна подобрена динамика при ускорение.  Ако някой се интересува, мога да го свържа с човека, който ги внася.  Нашето  устройство работи на друг принцип.

electros:
Устройството засега е тествано само на дизели, предстоят проби на бензин, пропан-бутан и метан, без експерименти нищо не мога да коментирам, предположенията са, че на бензин ефекта ще е по-нисък, за пропан-бутан още по-малко, а за метан може и да няма.

valex:
elektros
Я да преместим темата в "продава". Ако няма информация поне за принципа туй си е чиста проба "зарибявка". А това че някой е пътувал едиколко си километра и има някаква икономия според мен е смешно като тест.

electros:
Ако съдиш за другите по своите постъпки, може да се съглася с теб, ако само пишеш, за да вземеш някакво отношение, пак те разбирам.... :) Никой никого не зарибява, всичко е реално,  а ако искаш да разбереш нещо повече за принципа на работа, няма как да се случи..... Няколко спедиторски фирми вече ни затрупаха с работа, така че не се чувствай зарибен и не ми вярвай....Приеми, че всичко е лъжа и спи спокойно! ;D

Ctah:

--- Цитат на: valex в Декември 30, 2012, 10:26:38 pm ---elektros
Я да преместим темата в "продава". Ако няма информация поне за принципа туй си е чиста проба "зарибявка". А това че някой е пътувал едиколко си километра и има някаква икономия според мен е смешно като тест.

--- Край на цитат ---

Напълно подкрепям!

electros ли си, кадуцеус ли си, що не си ръсиш ноу-хауто в гоговия форум, там със сигурност ще ти осигурят и други
спедиторски поръчки ;D
Доколкото разбирам, махалото ти не работи коректно ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия