Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Експерименти на AVEX за Браунгаз и приложението на водорода
Orenda:
"За помощта ставаше въпрос да се разнищи въпроса защо се завишава температурата на пламъка на Оксиводорода при допир с различни материали,"
Този въпрос е добре описан в темите за Браунгаз. Завишената температура е заради атомния водород той е причината за повишената температура. Има разлика между водород и атомен такъв.
Поздрави и успехи
Валентин Иванов:
--- Цитат на: Orenda в Март 22, 2012, 10:10:29 am ---"За помощта ставаше въпрос да се разнищи въпроса защо се завишава температурата на пламъка на Оксиводорода при допир с различни материали,"
Този въпрос е добре описан в темите за Браунгаз. Завишената температура е заради атомния водород той е причината за повишената температура. Има разлика между водород и атомен такъв.
Поздрави и успехи
--- Край на цитат ---
Стандартното обяснение всеки го знай,
Къде тогава пише, че с Браунгаз се предизвиква студен термоядрен синтез ? Атомен Водород е много общо понятие, защото има три изотопа, които коментирах досега, единия е радиоактивен. Аз казвам че с пламъка на Браунгаз се предизвиква студен термоядрен синтез!
Ти ми докажи, че не е !
mzk:
Едноатомния водород и кислород са доста спорни и трудно доказуеми, но забравяш пара- и орто-водорода.
А за газ деутерий - те го продават: http://www.spectragases.com/content/upload/AssetMgmt/PDFs/puregases/High_Purity_Deuterium_Gas_121206.pdf
Валентин Иванов:
--- Цитат на: mzk в Март 22, 2012, 12:39:59 pm ---Едноатомния водород и кислород са доста спорни и трудно доказуеми, но забравяш пара- и орто-водорода.
А за газ деутерий - те го продават: http://www.spectragases.com/content/upload/AssetMgmt/PDFs/puregases/High_Purity_Deuterium_Gas_121206.pdf
--- Край на цитат ---
Не ги забравям, ако изпаднем в подробности има и 4H, 5H,6H ….., но трудно се получават или невъзможно в естествени условия. Деутерия става за много експерименти, но е токсичен има нйи различни начини за получаване и в домашни условия.
Валентин Иванов:
--- Цитат на: mzk в Март 19, 2012, 11:46:52 pm ---Така е, аз напълно съм съгласен с теб по този въпрос. 99% от продаващите електролизери за автомобили с цел икономия са печалбари и нямат понятие от случващите се процеси. В интерес на истината водородът не може да гори в смеси под 4%, т.е. при мижавите 0.5 - 4 литра газ в минута (по обявени от различни продавачи данни) тази бариера не може да се постигне. Разбира се условията в цилиндъра са други (не стандартните) - високо налягане и висока температура. Тогава тази граница се смъква. Търсих публикации по този въпрос, но се оказа доста постно. Намерих експерименти на едни французи, които са правили опити до около 400 градуса, но повече подробности (за налягането) не помня. Компресията при бензинов ДВГ (10:1) докарва над 500 градуса, а дизелов - над 600, така че какво точно става с това мизерно количество водород в този момент надали някой знае точно. Може да се наблюдава субективно и да се извади някакво заключение. Поради изложените причини смятам, че монтирането на електролизер в автомобил е глупост (а и поради доста други причини).
Но твоята идея ми се струва по-ползотворна. Обърни внимание на коментара на PyroVeso, защото там има важен момент. GEET реакторът представлява 2 концентрични тръби с плътен кръгъл профил в по-малката от тях. Използват се част от изходните газове (това, което ти казваш). Всъщност аз в началото се запалих точно по него, след което преминах към електролиза. Изглежда комбинацията клетка <--> изгорели газове може да извади нещо подходящо предвид постигнатите резултати на "колегите от БАН" от тия дни...
Поздрави!
--- Край на цитат ---
Тази идея за водородна клетка и изгорели газове нещо не ми харесва,
Не знам Вашия принцип какъв е точно, но някои си играят да добавят малко бензин във водата или спирт, по този начин се произвежда Метанол и подава кум двигателя, Изгарянето му е съпроводено с много токсичен газ, който води до задушаване и слепота, внимавайте с експериментите!
Поздрави!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия