Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Експерименти на AVEX за Браунгаз и приложението на водорода

<< < (11/37) > >>

Валентин Иванов:

--- Цитат на: Orenda в Март 21, 2012, 08:48:36 pm ---Здравей, колега Валентин Иванов
Това което си описал в предните постове, както вече отбеляза не е ново, правил съм същите опити. А именно с пиролизно гориво от пластмаса, работа на двигател с такъв вид гориво и...
Не е проблем да регистрирам патент за кола на пластмаса, Въпроса е, с какво помагаме на хората? Аз съм описал своите опити, ти ще споделиш ли с нас?
Дай нещо да видим (твое)
Поздрави и успех

--- Край на цитат ---
Здравей, аз не съм споменавал за патент за кола, там е много сложно и минават години докато се внедри, а и в Япония имат отдавна боклукджийски камиони на подобен принцип.
 Имаш ли клипове и снимки на опитите си? Моите са качени на  AVEX21 You Tube  с подробни обяснени поне до момента, които съм направил сега започвам с други.

Поздрави!

Валентин Иванов:

--- Цитат на: Seeker в Март 21, 2012, 09:10:08 pm ---Оставете човека на мира. Ако е имал нещо да споделя, досега да го е направил.

@  Валентин Иванов
Пълна илюзия е, че патентоването ще ти защити интересите, без значение къде е подадена заявката. Това е начин сам да си издадеш ноу-хауто и  някъде по света специалистите от корпорациите спокойно ще ти реализират изделието с малка промяна, така че да нямаш претенции. И от другата страна на Китайската стена ще започне производство, стига да е достатъчно изгодно.

--- Край на цитат ---

Колега това го знам, аз не съм искал да патентовам нищо, не ме разбирай погрешно!

А това за защитаването не можеш да но има хора, които пак гледат на обратната посока, като дойдат с адвокатите си, ама те изчакват да изкараш някои лев….Не бъди толкова сигурен с промените, те си знаят работата.

Валентин Иванов:

--- Цитат на: Orenda в Март 21, 2012, 08:48:36 pm ---Здравей, колега Валентин Иванов
Това което си описал в предните постове, както вече отбеляза не е ново, правил съм същите опити. А именно с пиролизно гориво от пластмаса, работа на двигател с такъв вид гориво и...
Не е проблем да регистрирам патент за кола на пластмаса, Въпроса е, с какво помагаме на хората? Аз съм описал своите опити, ти ще споделиш ли с нас?
Дай нещо да видим (твое)
Поздрави и успех

--- Край на цитат ---

Колега здравей,

Загледах се в този двигател където го палиш, на това ли му викат Пантон Реактор, където ми го предлагаха. Имаш ли точно обяснение какво става, аз навремето се мъчих да отделя Въглеродния Двуокис, но е много трудно.

Аз според мен по този начин, който си показал не е само образувалия се HHO причина за движението на двигателя.  Видях, че наливаш в началото малко бензин, това означава, че ще се отдели CO, а с него и 2H2  се получава МЕТАНОЛ , според мен той е причината за продължителната работа на двигателя.

Имаш ли идея как може да се отдели CO2 изгорелите газове.

Ще погледна и за идеята ти за кола с пластмаса, ама моя е и с гума…..)))) това е на майтап!

Поздрави!

emm:
Колега, твоите размишления не са напразни за повишаването на температурата. Бих казал, че това с което си блъскаме главите години наред, дори на тепсия да го поднесем на научните среди, ТО ще си остане  само теория.
Има такива съмнения, в атомният център има добри специалисти, които не може на своя глава да проведат лабораторни иследвания без одобрен проект, официално....
Нагряваният с поляризиран окси-водород матерял, има UV излъчване, което продължава доста време след нагряването.
Ако се мери с гайгер се отчита преминаване на частици??? Ама си трябва лабораторна апаратура.
Помисли, как ще се получи още един електрон.

Успех

Валентин Иванов:

--- Цитат на: emm в Март 22, 2012, 09:12:00 am ---Колега, твоите размишления не са напразни за повишаването на температурата. Бих казал, че това с което си блъскаме главите години наред, дори на тепсия да го поднесем на научните среди, ТО ще си остане  само теория.
Има такива съмнения, в атомният център има добри специалисти, които не може на своя глава да проведат лабораторни иследвания без одобрен проект, официално....
Нагряваният с поляризиран окси-водород матерял, има UV излъчване, което продължава доста време след нагряването.
Ако се мери с гайгер се отчита преминаване на частици??? Ама си трябва лабораторна апаратура.
Помисли, как ще се получи още един електрон.

Успех

--- Край на цитат ---

Здравейте,

Лек по лек се разнищват нещата, Bat_Vanko само ми подшушна, че е възможно да е студен ядрен синтез, за което много му благодаря! Аз поразнищих въпроса и се оказа, че с електролиза на  Деутерий /2H/ , той се получава при дълго време утаена вода в клетката са постигали Студен Термоядрен Синтез, при стайна температура и налягане, но с други електроди.

Нямам гайгер, искам да измеря радиацията при пламъка при топенето на различните материали, Вие казахте нещо интересно, че има раздвижване на частици.

Да не бързаме да се отказваме!

Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия