Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Експерименти на AVEX за Браунгаз и приложението на водорода
PyroVeso:
--- Цитат на: Валентин Иванов в Март 19, 2012, 11:23:12 pm ---...става въпрос за получаването на вид метан горим газ. И изведнъж се оказа, че всеки го знаел и още такива подобни имаше...
--- Край на цитат ---
Колега, прекрасно знаем какво е метан, а ти ако беше наясно със сложността на процесите, нямаше да споменаваш метана като някакво велико откритие, понеже той е само малка част от всичко, което се получава - затова и никой от нас не го споменава изрично, иначе трябва да кажем и за CO, и за C2H2, и т.н. И какво имаш предвид под "той е горим газ"? Той и водородът е горим газ, но "водород" не означава "вода"! На водата й трябва ЕНЕРГИЯ за да се разложи до водород (и кислород), при това точно същата тази енергия, която се отделя при изгарянето на водата, и нито джаул повече. Ако за да разложиш водата използваш електролиза, това е доста СКЪП метод - не само изразходваш допълнително гориво за да получиш необходимото електричество, ами и това електричество се получава с огромни загуби по веригата гориво->двигател->алтернатор->акумулатор->електролизер->HHO (примерно само гориво->двигател ти е около 40%...)
За разлика от него - постигането на подобен ефект чрез Пантон-реактор е ДИРЕКТНО, далеч ПО-ИКОНОМИЧНО, освен това се оползотворява ОТПАДЪЧНАТА ЕНЕРГИЯ (топлина, механична) на изгорелите газове (подобно на това, което демонстрираш с Пелтието, но което, за съжаление, е смешно неефективно). В Пантона, представляващ пасивно парче метал, с помощтта само на водни пари се случва всичко това (разлагане на водата, водород, метан и т.н.), което постигаш с HHO-то, но БЕЗ ДА ТОВАРИМ АЛТЕРНАТОРА И АКУМУЛАТОРА на возилото, и съответно - без да изразходваме допълнително гориво. Да не забравим и възможността, че заедно с водната пара в реактора можем да добавим и АЛТЕРНАТИВНО, ЕВТИНО ГОРИВО - каквато и да е летлива органика, като например: старата изфирясала ракия или вино от мазето, първака от някой казан, замърсени отпадъчни ацетон, бензин толуол, кореселин, АМВ или спирт за горене, ПИРОЛИЗЕН ПУШЕК ОТ ПЛАСТМАСА, ОТ ДЪРВА и т.н. Тогава икономията на основното гориво достига десетки проценти. Освен това е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, дали караме на бензин, дизел, LPG или метан - оползотворяваме отпадъчната топлина, независимо от произхода й.
Иначе респект за постигнатото с HHO-то, но 60А не са ли малко множко за обикновени алатернатор/акумулатор? Клетката ти може да има добро приложение като заваръчно устройство, а и модула ти за управление би бил ценен, ако го споделиш.
Продължавам да твърдя, че (ако източниците са достоверни, разбира се) Илия Вълков е постигнал НЕЩО ПОВЕЧЕ от обикновена електролиза, както и Стенли Майер (и може би отчасти Боб Бойс). В такъв случай едно ННО-устройство, приложено към ДВГ, би имало реален смисъл.
Валентин Иванов:
Разбрах го това за Пантон реактора и Ви го казах, че ще го пробвам и разнищя въпроса. Но е приложим за леките автомобили. За получаването на ел енергия за метода не сте разбрали.
Ще Ви го обясня по най простия начин, аз не изпадам в супер подробности и Вашите колеги да спрат да обиждат че съм нямал познания по химия и физика казвам Метан, не съм го изследвал дали е CH3, CH4 CH5 и т.нат. Или преди казах Деутерий Не съм изпадал в подробности Дали е Деутерий чист или Деутерий смесен с третия изотоп на водорода Тритий 3H, който е радиоактивен.
Най обикновен дизелов двигател палим го първо на нафта. След това вкарваме пушека от отпадъците и водорода през смукателните тръби, спира се нафтата и двигателя продължава да работи. През ауспуха излиза CO2 и H2O, Получаването на Метана се получава в самия двигател, необходимата температура мин 350 градуса.
Пантон Реактора, който ми предлагате, се съмнявам дали ще ми свърши работа, защото няма какво да върна за до изгаряне! Освен малко недоизгорял вид CH.
Под пушек имам на предвид пиролизен газ получен в Газгенератор от отпадъци и филтриран с центробежен филтър! В него има малко количество водород, но не е достатъчен, заради това добавяме допълнително количество Водород.
Подчертавам, това не е само хвалба! Или какво ли не го нарекоха Вашите колеги, метода сме го изпробвали и подали за патент в Испания преди 9 месеца, с целия водороден генератор и метода за получаване на Метана, в началото ни отказаха, но ни одобриха молбата, заради вмъкването на компютър, който регулира процеса, като новост.
И да уточня поради финансови причини регистрирахме обща Испанка фирма за производство на зелена енергия, няма да споменавам фирмата. Процеса на патентоване е до 7 години и много средства, които аз не мога да си ги позволя.
Поздрави!
mzk:
Здравей Валентине,
--- Цитат ---Най обикновен дизелов двигател палим го първо на нафта. След това вкарваме пушека от отпадъците и водорода през смукателните тръби, спира се нафтата и двигателя продължава да работи. През ауспуха излиза CO2 и H2O, Получаването на Метана се получава в самия двигател, необходимата температура мин 350 градуса.
--- Край на цитат ---
Това не е вярно. Полученият "пушек" си е много добро гориво. Гледал съм на живо как се получава горим газ чрез водородна горелка. Вие просто го вкарвате. В този смисъл, колко боклук горите за да държите мотора запален и освен на празен ход пробвали ли сте го в движение?
Поздрави!
Валентин Иванов:
Не сме го пробвали в движение, говоря за двигател, задвижващ генератор за произвеждане на електричество.
Количеството на газовете е в зависимост от мощността на двигателя.
Другите неща смятам, че много добре са обяснени.
За предлагания метод с Реактора се отхвърля, защото даже и да свърши работа, трябва да се плати за да се използва тази технология. За любителски цели може да си правим каквото си иска ме!
Поздрави!
mzk:
Хем се хвалиш, хем не казваш почти нищо. :) Форумът е за свободно споделяне на техническа информация, а не за мохабет. Ако нямаш намерение да разкажеш повече за тези си опити (никой не те задължава) мисля, че можем единствено да те поздравим за резултатите и да приключим дискусията в тази тема. ::)
ПС: не се заяждам, просто искам да изясним целта на темата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия