Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Експерименти на AVEX за Браунгаз и приложението на водорода

<< < (6/37) > >>

Валентин Иванов:
 Ами не сте ме питали, единствено Ви казах, че не мога да предоставя информация за електрониката с програма, заради авторските права пък и смятам, че информацията под клиповете не е малко. Ако има някакви въпроси, давайте да ги разнищва ме. Аз това съм направил, това показвам, покажете и Вие нещо, нали темата е да се покажат опитите с резултатите.

Поздрави!

mzk:
Нашите разработки са публикувани в съответните теми. Разгледай разделите във форума. А иначе моят въпрос беше за енергийния баланс на твоята установка, в смисъл - количество енергия (ватчасове) за електролизера и количество боклук (и предимно какъв) използваш за да пуснеш твоя електрогенератор (на празен ход и под товар). Ти най-добре знаеш при каква консумация от генератора колко газ е необходим и съответно колко боклук и електричество за клетката са необходими, за да го произведеш.

Малко ме притесняват тия сажди в този мотор, как се отразяват на инжекторите, но за това по-нататък.

Поздрави

Валентин Иванов:
  Искам да поясня въпреки, че тези разработки аз съм ги правил, след регистрацията на фирмата в Испания и патента нямам право по устава да разпространявам информацията и да взимам самостоятелно каквито и да било решения и договори, без обсъждането с колегите!

mzk:
Валентине, тази тема вече става една смешка, не мислиш ли?

getca:
Е това вече заприлича на друга тема(вече прашясала по разбираеми причини), отворена от колега с подобно име и същата фамилия. За мен си е чиста проба безплатна реклама. Тук има грамотни хора, които не вярват само на приказки от 1001 нощ, а искат да видят реални измервания и потвърждение на заявените претенции. Никой не иска авторска информация, но колега Иванов, дайте поне да видим как и какво мерите. Иначе колко е дълъг пламъка и как изчезвал пушека или как се получавал метан в цилиндъра(интересно как го установихте) не ни върши работа. Все пак идеята на форума е СПОДЕЛЯНЕ, а не някаква говорилня. А с водородни клетки се занимават хора доста преди вас, но без да имат вашите претенции. Лично познавам човек, изминал много хиляди километри с такава клетка на различни ДВГ, но за метан не е споменал нито веднъж. Прощавайте, ако тонът ми е бил по-остричък... ;)

Желая Ви успех в патентоването...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия