Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Експерименти на AVEX за Браунгаз и приложението на водорода

<< < (35/37) > >>

Валентин Иванов:
  Колегата Пламгаз искаше да види печката, не говорете глупости!
Точните схеми не са уточнени, защото моделите са в процес на до разработка.

Поздрави!

h2motor:
mzk - пълно е с неработещи схеми, за какво са ти схеми?

h2motor:
 Валентин Иванов , това нещо конструктивно няма как да стане по удачно..ако го измислите наистина го патентовайте. Никой обаче няма да иска да плати за лиценз , популярно е да се краде...пък разни печкари не можете да ги хванете , те са почти неуловими като китайци.
 При положение че Ви се получи печка , в която да горите и друго освен масло и по някакъв начин да се подава..публикувайте тех.характеристики и схема на прост модел. В конструкцията при всички случаи ще има много подводни камъни и по груба схема няма да тръгне, направете модели и който иска да ги копне нека си купи модел и да си го разглоби и копира.Да уточня - моделите са скъпи , модел на детайл който струва 1 левче е с цена 400-500лв. при крадливите китайци.

Bat_Vanko:
Колега Иванов,
От приложения клип не се разбира кое всъщност гори водата или горимите отпадъци, аз лично смятам, че отново сте объркали причината със следствието (както с динозаврите и дървения метеорит). Под термина катализатор се разбира вещество (съединение), което помага протичането на дадена реакция без самото то да се изразходва в този процес (Вие отново показвате некомпетентност в основните неща, а претендирате за патентоване). На всички интелигентни хора е известно, че съществуват полимери които при горенето си не отделят дим. Как Вие разбрахте, че гори действително метан а не етилен от разграждането на полиетилен. До момента глупостите по тази тема тръгват от Вашата уста (клавиатура).
Извинете за резкия тон, но на моменти си мисля, че под името "Валентин Иванов" пишат двама души: единия по-интелигентен, а другия - не!

h2motor:
  За термолиза на вода , защото очевидно водорода трябва да гори трябва "прилично" висока температура. Силно се съмнявам , че и в"реактор" на Пантон може да се случи. Това не означава , че съм прав.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия