Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Експерименти на AVEX за Браунгаз и приложението на водорода
Валентин Иванов:
Здравейте,
Искам да направя забележка на хората с по няколко висше образования, които не са показали нищо на практика, да спрат да се месят в идеите на реално мислещите хора! Има и умни хора от тях! Аз вземам акъл и от клошари. Като толкова се радват на изчисленията си да си напишат на един лист, да си го окачат на стената и да се топлят, готвят и произвеждат електричество с тях!
За клиповете, до няколко дни ще кача клипове на камина захранена с Метан, получен от обикновена вода и всякакви горими отпадъци без дим и на газов котлон за готвене на Метан получен от обикновена вода и хранителни отпадъци/олио, мас и др./
И е време хората да разберат, че енергията е навсякъде около нас, а не да стават зависими от монополисти.
Поздрави!
пламгаз:
Да разбирам ли, че на живо не може?????? Не се заяждам, просто идеята ми допада и ми е любопитно теническото решение.
Валентин Иванов:
Да до завършим моделите, малко да оправим дизайна иначе работят перфектно, ще добавим горелка за котли и май трябва да се мине през патентното, че току виш се навъдили пак изобретатели от хората с по-голямо образование…))))
Поздрави!
Валентин Иванов:
Това е клипа на камината при тестовете.
http://www.youtube.com/watch?v=PNXk1bktIu8&context=C4f0f68fADvjVQa1PpcFOJdPgFn8k8E51k5i6vslEd8LjnGTR-8F8=
Това е камина изгаряща вода без водородна клетка, за катализатор на процеса се използва дим от всякакви горими отпадъци хранителни и нехранителни. Водата се преобразува в Метан, вижте как изгаря на момента на образуването си без никакъв дим.
mzk:
Здравей Валентине. За 12 страници тема, само за теб, не си показал нито една схема или ясно и конкретно обяснение на някоя от твоите разработки.
Напротив, при въпроси за тях първата ти реплика е "първо трябва да минем през патентното".
В този форум на хората не им е забранено да правят бизнес, и тези, които работят наистина в момента ги показват по телевизиите (и по международните), но са и дали нещо на всичко останали.
Ще очаквам в следващия ти пост някаква проста схема и подробно обяснение за принципа на работа на устройството.
В противен случай това ще означава, че ползваш форума само за рекламна площадка (аз прегледах поведението ти по другите форуми още от началото), ще заключа темата и ще ти поставя ограничение за ползване на форума.
От теб зависи какво ще напишеш в следващия си коментар!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия