Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 16, 2024, 07:40:28 pm ---Колко хубаво звучи когато си вярваш! Нищо лично!
--- Край на цитат ---
Михаил Кузмов ти си страхливец, не отговори на горните ми 2 въпроса? :D
Щях да те застрелям моментално с евроатлантически отговор от който щеше да ти се стричи сакъза, щеще да започнеш да заекваш. :D
И Горелката нямаше да може да ти помогне. :)
Сега по същество:
Голяма е американската наглост, голяма е по подобие наглостта на Горелката. :)
Корумпираният американски сенатор, който много се беше загрижил за корупцията в България
Робърт Менендес беше признат за виновен по всички 16 обвинения във федералния процес за корупция - наказание 222 г. лишаване от свобода
https://blitz.bg/obshtestvo/korumpiraniyat-amerikanski-senator-koyto-mnogo-se-beshe-zagrizhil-za-koruptsiyata-v-blgariya_news1029331.html
Туй крадеца да вика дръжте крадеца.... В България било имало голяма корупция, а американския генерал е осъден за корупция? :D
Горелката еякулира на новината за борба с корупцията в МО на Русия и арестите на руски генерали - пяна излизаше от злоба от устата му, брадата му побеля. :D
А то ко се оказа - един болт 5 мм в американската армия струвал 50$. :D, а американските генерали ги съдят за корупция.
EDM electronics:
Михаил Кузмов,
голям страхливец си всеки случай? :)
Покрил си се, кът евроатлантическа мишка :) и четеш от дупката си, какво пише за тебе EDM electronics. ;)
Ами пише, че никога не отговаряш на неудобни въпроси, но повечето не ги и разбираш ;), особено когато изречението е сложно или текста е повече от едно изречение. :)
Ти си Джо Байдан на форума. ;D
Михаил Кузмов:
Аз дорогой френд, съм на плажа пред собственото бунгало. Що да се занимавам с твоите писаници?
EDM electronics:
Боли мъ на кацата чепа за твойто собствено бунгало. :)
EDM electronics:
Алоооууу, къде се загуби, защо загуби говор и картина, евроатлантика? :)
Я отговори на аудиторията, това бунгало комунистите ли са го строили? :)
От комунистите ли купи бунгалото? :D
Май да... ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия