Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"
Михаил Кузмов:
https://www.mediapool.bg/yakutskiyat-shaman-voin-opital-da-progoni-putin-e-zadarzhan-v-sibirski-psihotsentar-news361138.html Ето тук сега за свобода и демокрация, само че съвеЦка!
EDM electronics:
Кузмов, все се каня да те питам:
Ако дойда у вас и ти кажа, че не ми харесва отношението ти в собственото ти семейство - жена ти, децата ти и т.н., че според моите разбирания и норми, които аз съм прогласил на света, без да съм те питал ти съгласен ли си, възприемаш ли ги, искаш ли ги, ей така в качеството си на жандарм те предупредя: или почваш да се отнасяш така, както аз ти казвам, или ще има последствия - я ще ти направя запор на банковите сметки, я ще ти спра пенсията, или ще дам оръжие на някой местен бандит, да те нарани за непослушанието и неподчинението, я нещо друго, да те заболи?
По-късно, за да ти се кача на главата, ти кажа: гледам бая спестявания имаш в банката, от имотите си изкарваш доста принадена стойност, а не даваш, не делиш на половина с жена си и тя се явява опозиция в семейните отношения :D, аз в качеството си на защитник на правдата и демокрацията, свободата - жената има равни права с мъжа в демократичния свят ;), а ти я потискаш, не спазваш човешките й права, полово я дискриминираш, да не говорим, че понякога дори с мълчанието си, като дебил :D и налагаш домашно насилие на психологическа основа и поради тези многобройни причини, аз като върховен богоизбран по незнайно какви принципи, които само аз си знам :D, в мой интерес ;), ти отнема част от имуществото, парите с предлог да го дам на твоята семейна опозиция - жена ти, но най-напред ще си го занеса у дома на съхранение, по-нататък ще видим. :D
Понеже си голям демократ и евроатлантик, как ти се виждат моите хипотези, те демократични ли ти се виждат или не? - да ти кажа нещо след това на база твоя отговор.... :)
merlinbg:
Бас ловя, че Мими нищо няма да разбере от примера който си му написал :) Прекалено много информация си написал, не може да я обработи :) При него трябва да се подава информацията най-много в едно изречение, а най-добре ако е едносрично :) Образно казано, Мими е малко по-зле от Байдън... демек мозъка му прилича на топките пред НДК-то :) Идеално полиран :)
Така че... да чакаш отговор от него е все едно да чакаш от умрел писмо. Или няма да ти отговори, или отговора ще е в шеста глуха (нищо общо с това което го питаш).
EDM electronics:
--- Цитат на: merlinbg в Юли 16, 2024, 04:26:59 pm --- Бас ловя, че Мими нищо няма да разбере от примера който си му написал :) Прекалено много информация си написал, не може да я обработи :) При него трябва да се подава информацията най-много в едно изречение, а най-добре ако е едносрично :) Образно казано, Мими е малко по-зле от Байдън... демек мозъка му прилича на топките пред НДК-то :) Идеално полиран :)
Така че... да чакаш отговор от него е все едно да чакаш от умрел писмо. Или няма да ти отговори, или отговора ще е в шеста глуха (нищо общо с това което го питаш).
--- Край на цитат ---
Аз като го писах, честно, си го помислих същото. Той две изречения на кръст не може да върже, какви магистратури хипотетично е можел да завърши, аз му пиша 3-ка от жалост за средно НЕспециално /общообразователно/ образование. :)
Тоя ще отговори с няква тъпотия в трета глуха. :D Хал хабер си няма от нищо, след като си тури демократичната ваксина на Файзер и почна да произвежда шипчест протеин с генната мутация ;D. Явно това е причината. Стана Байдан № 2. ;D
Карай, майтап да има поне с него. ;D
Михаил Кузмов:
Колко хубаво звучи когато си вярваш! Нищо лично!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия