Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"
EDM electronics:
Понеже има повсеместно недопонимание, що е то евроатлантически "ценности", американска "демокрация" и "свобода", в тази тема ще се изяснят тези неща, да стане ясно на всеки. :)
Тук долу може да видите как един италиански евроатлантик ;), голям набожник, презентира малка църква в Рим и говори с умиление за Бог. Имайте предвид, че римокатолическата църква канонизира ГЕЙ-браковете. Имайте предвид, че педерастията и педофилията в тази църква зашкалва и няма уред, който да измери тези стойности. Там всеки свещеник е педераст, всеки трети педофил. Но, като се има предвид вече канона - това е в кръга на нещата.
Под "педе-раст" нямам предвид човек, който расте на педи :D, друго следва да се подразбира. ;)
https://www.tiktok.com/@valerydresses/video/7375097136054045984
Михаил Кузмов, твоите приятели от запада така ли се обличат? :D
Михаил Кузмов:
Предлагам също в тази тема да се изясни, що е неофашизъм, неонацизъм и неонационализъм. Все сходни термини.
P.S. за сведение, никога до сега не съм отварял, тиктоци, киробрейковци, пасковци и подобни защото зная какво ще прочета или чуя. Мерси съм, нямам време, напразно се хабите, четете си ги!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 12, 2024, 04:54:34 pm ---Предлагам също в тази тема да се изясни, що е неофашизъм, неонацизъм и неонационализъм. Все сходни термини.
--- Край на цитат ---
По тези термини ще ти разкажа историята на баба ми, какво й се е случило от едни фашаги. :D
Сигурен съм, не си я чувал. ;)
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 12, 2024, 04:54:34 pm ---P.S. за сведение, никога до сега не съм отварял, тиктоци, киробрейковци, пасковци и подобни защото зная какво ще прочета или чуя. Мерси съм, нямам време, напразно се хабите, четете си ги!
--- Край на цитат ---
Знам, че "нямаш" време :D - затова по цял ден четеш и пълниш тези теми тук във форума. Ти ако имаше време щеше изобретения да правиш. :)
Михаил Кузмов:
Да това с баба ти вече го чухме многократно! Видяхме за трети път жигулата без заден ход, макарата от 1500лв. равна или повече от кабриото на батко Джул, а май беше горелков, жужи, фашист, комунист, комсомолски, може и още да имаше! Може още да ги потретиш, почетвъртиш, да се запомнят от вярващата аудитория. Пропуснах двете магистратури и фи45, ама ша прощаваш.
juliang:
Това че модератор от теб не става беше ясно от 2 години, ама точно като такъв да пуснеш още една тема за дрискане... вече наистина не го разбирам.
Аз ще покажа добро възпитание и уважение към съфорумците и ще дрискам само в любезно предоставеното за това точно определено място.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия