Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юни 12, 2024, 06:10:22 pm ---Това че модератор от теб не става беше ясно от 2 години, ама точно като такъв да пуснеш още една тема за дрискане... вече наистина не го разбирам.
--- Край на цитат ---
Не ми се е налагало да модерирам, но изглежда има нужда, като ти чета оплакванията постоянно. Ще те пратя в комнадировка няколко месеца в чата, че тук виждам не ти е добре. Проблема е, че Михаил Кузмов ще осиротее, той без тебе завалийката едно изречение не може да състави.
То и на мен не ми харесма американското управление в държавата, но на този етап търпя.
--- Цитат на: juliang в Юни 12, 2024, 06:10:22 pm ---Аз ще покажа добро възпитание и уважение към съфорумците и ще дрискам само в любезно предоставеното за това точно определено място.
--- Край на цитат ---
Ти какво да дрискаш, като отдавна си насран. Престани да дрискаш, на никой не му е приятно.
Ksurnev:
Жужи, преди два дена публикациите ти бяха 6401, кой е надрискал 16?
Михаил Кузмов:
Сезона на черешите свършва. Може темата да се закрива вече!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 13, 2024, 07:14:45 am ---Сезона на черешите свършва. Може темата да се закрива вече!
--- Край на цитат ---
Пак ли си цъфнал във форума, че и в тая тема? :)
Какво стана с голямата ти заетост в бизнеса?
Не нормално на твоите години 80+ ;D да бачкаш. Тодор Живков едно време пенсионираше хората още от 42 г. от 1-ва категория. Лошите комуняги раздавали големите кифтаци на сульо и пульо.
Да се върнем по темата, която е супер актуална: :)
Ето защо всички западни лидери са бездетници! - тези хора брани Михаил Кузмов, те са добрите, не комунистите: :)
https://www.tiktok.com/@nyusha2024/video/7379255442066787602
Това е новата младеж - това са днешната Тимуровска команда, която помага да стари и бедни хора, те са бъдещите инжИнери и лекари - евроатлантизъм, та дрънка: :D
https://www.tiktok.com/@user9109920394334/video/7377028026917195013
Михаил Кузмов:
Бездетници каиш!? Присмял се хърбел на щърбел! Те поне са лидери а ти драскач във форум! Сам се правиш на смешник!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия