Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"

<< < (3/40) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 13, 2024, 09:33:15 am ---Бездетници каиш!? Присмял се хърбел на щърбел! Те поне са лидери а ти драскач във форум! Сам се правиш на смешник!

--- Край на цитат ---

Ей, много злобно човече...

И деца имам, и жена, и семейство...
Не знам що си решил, че е иначе. Нямам нищо общо с отрепките на които ти си фен, дето нямат деца и са с лява резба.

Михаил Кузмов:
Изненада! Това до сега беше неизвестно! Знаехме само баба ти! И двете магистратури! О не, още много неща сам си докладвал. Аз нямам дарба, съчинител!
"Отрепките" са лидери за мен и нищо повече! Легитимно избрани. Нали и хайл.... беше така избран наскоро!

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 13, 2024, 11:31:53 am ---Изненада! Това до сега беше неизвестно! Знаехме само баба ти! И двете магистратури! О не, още много неща сам си докладвал. Аз нямам дарба, съчинител!
"Отрепките" са лидери за мен и нищо повече! Легитимно избрани. Нали и хайл.... беше така избран наскоро!

--- Край на цитат ---

Понеже си евроатлантик и ревностен защитник на техните ценности, най-искрено ти пожелавам, родата ти в САЩ да попие повече от тия ценности  :) - виж какво се случва в училищата и на партита.  :D

Дано, дано получиш това, не онова дето предлага Путин - обратното на това. С най-добри пожелания - свобода, демокрация и евроатлантизъм от САЩ, приятно гледане:  :D

https://www.tiktok.com/@kuzminoff_/video/7380063270268439840

Когато ГЕЯ ти дойде в къщата, да ти оправи рода - джинса да ти настрои на друга авроатлантическа вълна, подобно на газовата резба  ;D  :D, спомни си за мен и Путин - много саксес:  :D

https://www.tiktok.com/@djtonybruno/video/7376754719382981920

Михаил Кузмов:
Дано, дано! И кълнеш даже! Кой сега е злобното човече?      Тиктоците си ги гледай ти!

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 14, 2024, 05:11:24 pm ---Дано, дано! И кълнеш даже! Кой сега е злобното човече?      Тиктоците си ги гледай ти!

--- Край на цитат ---

А сега де....
Това, което ти показвам е в САЩ, ко е кълнене?
Нали там всичко било ОК, защо не го искаш?

Айде моля ти се взимайте си тези ценности у вас, на мен не ми трябват, аз искам Путин.

Уж беше много зает, а по цял ден киснеш тук и чакаш, да ти предложа нещо - после не го искаш.  :) ..нали е американско, взимай....  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия