Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"

<< < (15/40) > >>

VITAN:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Юли 15, 2024, 01:21:56 pm ---...но точно този тип мислене показва нещо важно в така да се каже "Американския подход към проблемите" където всъщност, в голяма степен, е по-важно да се прави нещо, отколкото то да се осмисли много преди даже да се започне.
--- Край на цитат ---
Защото тях в училище не ги учат на мислене и знание, а как да правят впечатление.
Да има: Уу.а...аа.у!
После някоя куха лейка ще си развърже кесията ии: et voilà !!
Като свършат парите, ще напечатаме.
Що някоя друга куха лейка вече е сложила в колекцията си зелена макулатура и е затворила вртичката на касата...

Въобще "Американския подход към проблемите" ще е вървежен, докато кухите лейки не си пренасочат вниманието към друго: Уу.а...аа.у!

Справки тук: https://mazeto.net/index.php/topic,11652.msg139134/topicseen.html#msg139134

EDM electronics:
Преди малко направих една обиколка на града с Жигулата  :) и какво ми направи впечатление на много места?

Масово по терасите хората си слагат българското знаме и до него руското, като руското е в по-голям формат  :). Трябваше да спра и да направя някоя снимка, да видите. Имам чувството, че вече се намирам в русия. Това е явен протест на хората.

Често ходя по язовирите и по брега има направени много имоти - къщи за гости с понтони във водата. Масово, казвам масово на понтоните се веят руски знамена.  :D

Гледам и рибарски катуни по брега с палатки и каравани и "ооооо, чудо...."  :D всеки издигнал руското знаме, много рядко има вдигнато българско. Хората ходят сред природата, за да си изразяват свободно предпочитанията. Тъй ли пък един не видях да вее американското знаме?  ;D

Шъ развее, но не се знае, дали няма да го удавят барабар с катуна му.  ;)

Това какво ви говори другари и другарки? :D
А отговорете си сами?
Сам ли е EDM electronics във възгледите си?
Искате ли доказателства - снимков матрял?  :)

Русофобията, като американска политика у нас постигна обратния ефект. колкото по-забранено е нещо, толкова по-сладко.  ;) То не забраняваха руски канали, то цензура в соц. мрежите, то поголовна пропаганда по националните канали и в крайна сметка народа стана още по-русофилски.

Аз дори по себе си съдя - не се интересувах преди от политика, докато не започнаха да ми се натрапват, да ми казват как трябва да мисля, кой бил диктатор и кой терорист. Е, казвал съм ви кой е той.  :D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 15, 2024, 01:38:19 pm ---Преди малко направих една обиколка на града с Жигулата  :) и какво ми направи впечатление на много места?

--- Край на цитат ---
От тая жега в кола без климатик си почнал да имаш халюцинации... седи повече на сянка и пий повече течности ден-два...

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 15, 2024, 01:38:19 pm ---... Имам чувството, че вече се намирам в русия.

--- Край на цитат ---
Докато не слезнеш от жигулата и не се качиш в нормална кола тези чувства няма да те напуснат.

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 15, 2024, 01:38:19 pm ---Русофобията, като американска политика у нас постигна обратния ефект. колкото по-забранено е нещо, толкова по-сладко.  ;) То не забраняваха руски канали, то цензура в соц. мрежите, то поголовна пропаганда по националните канали и в крайна сметка народа стана още по-русофилски.

--- Край на цитат ---
С'я разбираш ли що на хората им е толкоз сладко да са в ЕС, да си листят Плейбоя или да си правят гей-паради?  Щото беше забранено - затуй.

Михаил Кузмов:
Е тия последните неща са ясни още на Адам и Ева! Пък нЕкои хора с повече магистратури чак сега вдяват!

EDM electronics:
Слава на Месията Бог Путин!  :D /добър ден/

Русия ще спаси света от англосаксонския колониализъм и съвременното робство.
Откакто сме в ЕС и НАТО държава няма. Има една територия - колония на англосаксите.
Евроатлантически ценности означават американска диктатура - каза го американски професор, аз съм го казвал винаги.

Най-висшата едвроатлантическа ценност е педерастията.
Пожелавам на всички евроатлантически хуйсоси - целия им джинс да станат евроатлантици и дай Бог на тях много гей-сватби  :D, те вече са канонизирани от папата, като свещени. :D
Папата каза и те били хора и имали нужда от любоФ. Като се има предвид, че Ватикана и въобще католиците в Италия са еманация на педерастията и педофилията, очаквам следващата стъпка на тия "християни", чийто телескоп във Ватикана са кръстили "Луцифер"  >:(, да канонизират педофилията.

Маса скандали има на тази тема и дебати в самата Италия.

Ето малко снимки как се отнасят хората в България на всичко това:
Тук долу може да ми видите и официалния костюм за светски събития.  :)
По-долу се вижда и лимузината ми - моята гордост.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия