Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"

<< < (14/40) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 15, 2024, 09:48:51 am ---Докато украинците мрат на фронта, жената на Зеленски си купува богати за 4.5 мил. долара.

Защо Горелката не коментира откъде ги взе тия пари и защо на фона на трагичната картина на народа й, тя прави такива покупки, които обиждат не само украинците, ами всеки солидарен с тяхната трагедия?

--- Край на цитат ---
Защото все още не ми е изпила чавка акъла за да коментирам такава глупост.
Ти кажи къде отиде на практика цялото висше ръководство на Министерството на войната на Московия начело с еленовъда?
Обаче да не си помислиш че нещата са се променили кой-знае колко...

https://www.youtube.com/v/X9wn3eaKuYM
Де вика Божинката "Новите са като старите, ама ... нови..." :)

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 15, 2024, 09:48:51 am ---САЩ доказаха на целия свят с миналото и настоящето си цялата бутафория от тяхната демокрация. Те в историята си "демократично" за убили 4 бр. свои президенти, сега се опитаха да убият и бъдещия си.

--- Край на цитат ---
Ако ти кажа колко народ по света очаква с нетърпение и в Русия това да се случи... идея си нямаш... :)
А ако се разровиш в историята на Русия, с учудване ще разбереш че поне трима руски царе не са слезнали по естествени причини от трона..

EDM electronics:
Братът на Шумахер шокира света: Гей съм! СНИМКИ  ;D
Най-красивото нещо в живота е, когато имаш правилния партньор до себе си, написа Ралф

Любимата ми евроатлантическа ценност.  :D  ;D  :D

Той бил Гей.......хахахаха...  ;D

https://blitz.bg/sport/ekskluzivno/bratt-na-shumakher-shokira-sveta-gey-sm-snimki_546306.html

Това ли искате от нашия народ евроатлантици?
Защо не ги вземете тия ценности вие у вас. Дано заедно с Мерцедесите станете целия род, като тия.

Нека аз си карам жигулата и ходя на соц. манифестации. Вашата рода да ходи по парадите на ей тия.  ;D

Лошия Путин забрани гейовите изпълнения и наказанието е джумук.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 15, 2024, 11:18:54 am ---Нека аз си карам жигулата и ходя на соц. манифестации. Вашата рода да ходи по парадите на ей тия.  ;D

--- Край на цитат ---

Някой да ти забранява? Карай си жигулата, ходи си на манифестациите щом те кефи...

h2motor:
EDM electronics, на запад въобще няма толкова гейове и лесбийки. 99% са - прави се че е от тази общност защото да не го осъдят и затворят, понеже има дългове към банките, сега вече ще се правят на такива за да не ги вземат за пишечно месо в армията..Пълна пародия. Но и малоумни банкери има, мислят че ще се появят много такива и понеже няма как да имат поколение ще внасят пари в банките и после никой няма да ги търси и остават за тях. Има някакъв банкстер в прав текст дава интервю и го обяснява..ние нямаме нищо против защото..Можеш ли да се представиш и много прости бангстери има.

epwpixieq-1:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 15, 2024, 09:48:51 am ---Ето за 10 сек да видите какво е американска демокрация и как света вижда днес САЩ:

--- Край на цитат ---
В действителнос Мериканците много малко ги интересува какво света мисли за тях. Всъщност ето това малко клипче олицетворява сърцевината на Мериканската демо-крати-са много добре: https://www.youtube.com/watch?v=4Ydhuo6gVYA&t=822s  ;D ;D ;D

Разбира се това малка анимация си има контекст в по-голямото видео, където човека се опитва да озелени каменно-глинестата пустиня, от 600 декара, която си е купил точно с цел да я облагороди и да я направи оазис. Малко са такива ентусиасти, даже и в САЩ (с установеното go-and-do мислене), и мисля че той не разибра какво означава да "озелени" такава пустиня ( въпреки че има няколко такива примери където това се прави в продължение на десетилетия ), но точно този тип мислене показва нещо важно в така да се каже "Американския подход към проблемите" където всъщност, в голяма степен, е по-важно да се прави нещо, отколкото то да се осмисли много преди даже да се започне.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия