Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Евроатлантически ценности, американска "свобода" и "демокрация"
Михаил Кузмов:
Алоуууу! Тия бунгала дето питаш, отдавна са изгнили, анадънмушинди! Терена е на най елитния къмпинг на черноморието. Поне така чух от един дето ги е обходил. Та толкова за аудиторията! Време е да проумееш че не съм беден старец! Не съм и богат, просто съм доволен че още мога да дам! В петък вече съм на острова! После пак на бунгалото! Ще ти звънна да пием по бира, да се увериш сам, как е и къде е!
Михаил Кузмов:
https://chernomorets.eu/ Айде поцъкай може да ти хареса!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 23, 2024, 12:36:17 pm ---Алоуууу! Тия бунгала дето питаш, отдавна са изгнили, анадънмушинди! Терена е на най елитния къмпинг на черноморието. Поне така чух от един дето ги е обходил. Та толкова за аудиторията! Време е да проумееш че не съм беден старец! Не съм и богат, просто съм доволен че още мога да дам! В петък вече съм на острова! После пак на бунгалото! Ще ти звънна да пием по бира, да се увериш сам, как е и къде е!
--- Край на цитат ---
Мен ме покани на плумари с шопска и бейби калмари ;), да ти разкажа за русофилията и путинофилията. Но не кани Горелката - не го искам него. ;D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 23, 2024, 05:25:47 pm ---Мен ме покани на плумари с шопска и бейби калмари ;), да ти разкажа за русофилията и путинофилията. Но не кани Горелката - не го искам него. ;D
--- Край на цитат ---
Споко бе, аз само от бирата се интересувам, не ти ща калмарите... :)
EDM electronics:
Горелката няма да го оставим гладен, ще му поръчаме един голям специалитет - "Родопски калмари" ;D
Иначе аз перманетно съм на островете - къпя се, плувам по 40 мин дневно и ловя трофийни риби. :)
Наслаждавам се на майката природа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия