Начало > Новини от света на технологиите
Ново увеличение на тока от джулая, честито!
ndm:
В подкрепа на montanar само да допълня, че за СЕга не е измислено по-добро отопление от електрическото. Всякакви други компромиси са за любителите на фитнеса.
montanar:
ndm това де казваш не е подкрепа или допълнение а собствено мнение.
Радико:
--- Цитат на: ndm в Юли 09, 2020, 03:46:08 pm ---В подкрепа на montanar само да допълня, че за СЕга не е измислено по-добро отопление от електрическото. Всякакви други компромиси са за любителите на фитнеса.
--- Край на цитат ---
Мисля, че си в много голяма грешка. Ако беше написал, че е най удобното, да съгласен съм. Най доброто обаче... Каква фитнесмания е примерно парното отопление което ползва Юлиян.
ndm:
montanar, съжалявам че дръзнах да оскверня свещеното писание…с подкрепа, пък с допълнение – анатема. А си мислех да допълня и с кенчета(студени разбира СЕ, в тая жега). Късмет.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: dmitarp в Юли 09, 2020, 11:20:59 am ---Ако си топлоснабден или газифициран, месечната сметка за ток е не повече от 50 лева.
--- Край на цитат ---
точно така е, въпреки че си мисля че и това е прекалено много. Глобално 70-75% от енергията е за топлинни цели (включително и топлене на вода), оставяме на страна че от другите 30% от енергията, най-вероятно, +80%, също в крайна сметка се превръщат в топлина При положение че този (топлинен) въпрос е решен, освен ако не се прави някакво индустриално производство в дома, сметката за ел. енергия ще е сравнително минимална (на фона на другите разходи), до толкова, че и някои електроразпределителни дружества ще започнат да изискват закон за прекарване на минимални задължителни месечни такси (за използване на мрежата), в противен случай няма да могат да съществуват.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия