Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Ефир, Вакуум, Пространство

<< < (20/25) > >>

Радико:
Van Тия 200 доказателства струват точно толкова колкото доказателствата на Монтанар.
Той Монтанар е ясен ама вземи поне ти вдигни малко нивото.

montanar:
Радико достатъчно писах по въпроса - ако очакваш да кажа че е ефир няма да стане щото нямам смислена концепция за него по моите стандарти.
Заповядай обясни ти какво дърпа магнитите аз ще критикувам и ще видим какво ще излезе.
Аз тезите които смятам за смислени ги написах в 84
Тезата за невидимата остатъчна материя не е особено жизнеспособна но я споменах като алтернативна.
Много по-логична е тази с кривенето на пространството но ако имаш интерес бая ще трябва да прочетеш.

krasias:

--- Цитат на: montanar в Януари 29, 2020, 12:21:06 am ---Проблема при Атос беше че при него шаманстването беше логично макър и при липса на каквито и да било доказателства и непълнота но имаше върху какво да се мисли. Дано е още на това си мнение от преди 3-4 години. Идеята за информацията му е смислена но за нея липсва каквато и да е емпирична обосновка но много ми хареса тогава.

--- Край на цитат ---
Монти, много е добре че ти изобщо не знаеш какво е това Информация в смисъла в който го употребява Атос, инак щеше да си на съвсем друго мнение.

Bat_Vanko:

--- Цитат на: montanar в Януари 28, 2020, 09:51:43 pm ---И продължавате да вдигате пепел за тия неща но не и по основния въпрос - смешно е но пък аз си се забавлявам така че благодаря.  ;D

--- Край на цитат ---
Знаем бре Монти, знаем че се кефиш, още като го спомена и си представих усмивката на идиота Мунчо от романа "Под игото". Ти го питаш нещо а той ти се смее насреща с тъпа усмивка. И после що дискусия нямало... Каква дискусия може да се проведе с развален грамофон - той си повтаря едно и също.

MTM:
montanar  щом си създал темата. Значи знаеш, какво е Ефира.
 Въпроса ми е, според твойте разбирания, какво е Ефира?Обясни го с 2думи.Няма нужда от локуми :D щот ги мразя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия