Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Антиматерия какво е това в същност

<< < (19/33) > >>

ventsy74:
Радико обзалагам се, че и ти не знаеш значението на тази дума. (от къде идва) Остави уикипедия там е за младите поколения.

montanar:
Радико вече не си оргинален де*а :) Отново вадиш контектст какъвто ти изнася и цитираш каквото ти изнася - случайно по-долу поясних какво имам предвид :)

--- Цитат ---Но по-интересното е че случаят се е характеризирал с конкретни доказателства (метеорити) а в вашият случай няма кьораво доказателство освен някакви изфантазирани положения :)
--- Край на цитат ---

;)
Та кой е мракобесник на практика си е все тая - нещата ии работят или не  :P
Та къде са метеоритите ви А?!

//предложението ти за характеристика е показателно и за щастие имаме възможност сами да се определяме - аз съм се определил и ти си се определил. Кой циркаджия и търси ползи и кой кърти циркаджии .......//

Bat_Vanko:

--- Цитат на: montanar в Септември 05, 2019, 09:17:23 am ---//предложението ти за характеристика е показателно и за щастие имаме възможност сами да се определяме - аз съм се определил и ти си се определил. Кой циркаджия и търси ползи и кой кърти циркаджии .......//

--- Край на цитат ---
montanar-чо, "ако правиш само това което можеш - никога няма да станеш повече от това което си". А ти си един циркаджия който разбира (естествено ако не е объркал верният клип) нещата само ако са осмислени и предадени във вид на клипче. И в крайна сметка ще си останеш едно жалко гориварче пред което няма никаква перспектива за развитие. Ще продължиш да си дъвчеш едно и също въпреки че хората отдавна са го поставили под съмнение. Човек който по скоро е спирачка а не двигател.
Ей сега пак ще кажеш че е много поетично... е като те знам къв си тънкообиден, по добре така от колкото пак да го обявиш за конфронтация.

dmitarp:
Така е като се пускат ялови теми, резултата е това, нула.

montanar:
Bat_Vanko банален си бре пич :)
Клипове та клипове - ко толкова те притесняват завалията - (знам какво ма ш си затрая тактично - нали трябва да съм нежен че ви боли) :)
А филмчетата са еквивалент на лекция - сигурно си и против училището - де подхода е сходен а?  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия