Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Антиматерия какво е това в същност
montanar:
Проблема по-скоро както каза и juliang е изолирането на позитрона - получаването си е получаване - получава се - но после как го скатаваме да не се изтряска с някой електрон :-\
Който му се занимава да мери - не че ми е ясно точно какво ще мери де .....
Коефициента на трансформация на какво Радико?
Плякането на дъгата си е плякане на дъга - светлината която излъчва част от нея си е ултравиолет и (може би - ама на дали) малко гама - възможно е да се наблюдава процес раждане на позитрон в вакумна и максимално изолирана среда щото ако си плякаме с дъги в атмосфера си е едно голямо нищо и пилеене на енергия.
Препоръчвам да се запознаете какво точно е волтовата дъга - жокер - тя единствено пречи и е паразитно явление за нашите нужди.
Според мен устройството което е потенциално възможо да роди позитрон трябва да не нещо от сорта на вакумна лампа възможно да се поляризира много дзверски но без волтови дъги и прочее фигни. - демек технологии де могат да са ни само в фантазиите.
(предупреждавам - страшно опасна история е това - който се занимава трее много да знае ко прави.)
Да се палят дъги е лесно но има едно условие за раждане на позитрон - напрежение - огромно напрежение.
Радико:
Точно така. По този метод, измерване на загряването на калибриран шунт и сега се измерват свръхвисокочестотни токове. Защото там ни мултицет ни осцилоскоп вършат работа.
Горе долу точно както работи бензиномера на старите автомобили, че и на доста по нови.
Радико:
Монтанар природата очевидно е на различно мнение от твоето. А мен ме интересува именно нейното мнение по въпроса. Ако прочетеш статията посочена от технократ. Обобщеното мнение на учените от твоя отбор звучи като "ба ли му мамата"
ndm:
--- Цитат на: juliang в Септември 03, 2019, 09:10:12 pm --- дали ще загряваш с прав, крив, импулсен, синусоидален, правоъгълен, триъгълен ток ... на нагревателя му е все тая.
--- Край на цитат ---
Така си мислиш защото не си пускал оргонен ток през нагревател. Но няма и да можеш, тва да не е току така синуси минуси прави и пр. Всъщност има начин, но преди това трябва да си приел точната "бананова доза", която само определени дозиметристи могат да ти я кажат.
ventsy74:
Тоз артефишъла почва да ме кефи.
Нали знаеш, че оргон (думата) идва от оргазъм.
И в тоя ред на мисли сигурно ще ти трябва 'оргазматрон' за специалния оргонен нагревател.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия