Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Антиматерия какво е това в същност
Радико:
Монтанар мисля, че вече достатъчно се осра в тази тема, а спри се и ходи се подмии, че много мирише. Няма как да обориш нито едно мое твърдение освен със измислени доводи като този за промяната на спектъра демек цвета на светлината при отражение или като заявяваш че не признаваш за доказателства основополагащи логични съждения смешен си не се ли виждаш. А виждаш се в огледалото но понеже светлината си променя спектъра при отражение и се виждаш като Айнщайн. Мисля, че имаш нужда от консултация с доктор Търнев.
montanar:
Радико и бат Ванчото както сте тръгнали ще отречете и електроните - а за по лесно и цялата квантова механика - нема лошо навирайте си по-дълбоко главите - явно ви кефи :)
А относно въпроса ми явно не си баш запознат с нещата които имам предвид - седи си в 18ти век ;)
// ти сам си омаза темата - не съм аз мешал фотоните //
Радико:
--- Цитат --- Радико и бат Ванчото както сте тръгнали ще отречете и електроните
--- Край на цитат ---
Ето това му се вика пишман демагогия. Характерно е за жените и "жените"
Само десетина поста по нагоре съм написал доста за електроните, отгоре на всичко твърдиш това във тема в която заявявам, че искам да изследвам свойства на АНТИЕЛЕКТРОНИ. Абе немам думи жалка картинка си определено имаш нужда от съвет от компетентен по въпроса медицински специалист. Консултирай се докато още не е станало късно.
А относно омазването на темата:
Ако поне един човек е разбрал за лъжите на съвременната наука то омазването не е било напразно.
montanar:
Амин!
Радико:
Като написа амин се сетих няма ли да замениш християнския кръст на аватара си със шестлъчева звезда за да се знае, че си истински атеист не признаващ никаква религиозност или и това е пунт и пластика. Само и единственно християнството ли запраща акъла в кофата за буклук или и всички останали религии? Бе не си прави труд да ми отговаряш знам отговора. Аре живей и се моли пред стената на плача. Ще ти помогне "финансово де"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия