Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Антиматерия какво е това в същност
Радико:
--- Цитат на: montanar в Септември 05, 2019, 12:01:39 pm ---ventsy74 съгласен съм и че има и розови еднорози и дядо Коледа и т.н. НО след като ги видя пипна и т.н.
--- Край на цитат ---
Ако наистина си верен на този принцип ще се наложи незабавно да признаеш, че фотони не съществуват защото никой не ги е виждал, пипал и така нататъка. Или просто добави: към виждал, пипал, И ТОВА КОЕТО ШЕФА КАЗА ЧЕ Е ТАКА. Е те това е. Мисля че мракобесник не е правилната дума "неомракобесие" ще е по подходящ израз. Методите на тия хора са малко по рафинирани. Иначе пременил се Илия кога се погледнал пак във тия.
montanar:
Радико отново софистиш и си измисляш контекст :) Тия похвати са тъпички малко но само с тях явно разпоагаш.
Bat_Vanko:
--- Цитат на: montanar в Септември 05, 2019, 11:39:35 am ---А филмчетата са еквивалент на лекция - сигурно си и против училището - де подхода е сходен а? ;D
--- Край на цитат ---
montanar-чо еквивалент на лекцията е нещо което ти формира системата на мислене, а не механичното назубряне. Какво според тебе е правилното - да формираш нация от мислещи хора или стадо папагали заучили това което някой е решил че е правилно. Един откъс от интервю с Теодосий Теодосиев:
--- Цитат ---Има си скали за оценяване, но не и тези тестове, които сега се правят. Това е много порочен начин за оценяване, защото човек може по теорията на вероятностите да посочи случайни отговори. Аз си правих такива експерименти с моите седмокласници. Имаше външно оценяване, взех листа с отговорите и без да гледам си забодох пръста на случайни места, учениците ми заградиха около пръста какво съм посочил и се оказа, че съм изкарал четворка без да погледна въобще въпросите. Това не е изпитване. Изпитване е да накараш ученика да мисли, да напише някаква тема, да реши някаква конкретна задача, творческа задача, освен репродуктивното. Но това е по-трудното, просто изисква повече труд. При нас нещастията идват от седмия смъртен грях – мързела. По-лесно е така, с тестовете. Е, тези тестове може и да вършат някаква работа, където учениците са научени честно да работят или поне болшинството от тях са научени така. Обаче при нашите условия, където твърде много лъготим, това не работи.
--- Край на цитат ---
За това училище ли идеше дума...
Източници:
http://drugata-realnost.com/%D1%82%D0%B5%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B9-%D1%82%D0%B5%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%B0/#.XXDkB2TsbIU
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B9_%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B5%D0%B2
Радико:
Монтанар никакъв софизъм не е това. Това си е, право куме у очи
Та монтанар признаваш ли съществуването на фотона без да си го видял, без да си го пипнал, само въз основа на някакви косвени интерпретации на доказателства.
ventsy74:
--- Цитат на: dmitarp в Септември 05, 2019, 11:53:46 am ---Аз съм съгласен, и ако си готов да платиш целият масраф за това мога да ти го демонстрирам
--- Край на цитат ---
Dimitrap не те разбрах. За мен ли пишеш?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия