Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Електролизен апарат за заваряване с Браун газ
june1900:
Ми то хубаво, съобразявам се с това, дето говори Мишо... то си е негов опит, какво мога аз да кажа.
Само че той въобще не коментира информацията, която линкнах. Говори си негови си неща, без да има нищо общо с това, което аз коментирам.
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Април 08, 2017, 02:01:40 pm ---Ако се наемаш да докажеш друго, ще трябва доста да поработиш практически. Първо сам да се убедиш, после и нас. Така да четеш, кой какво писал, казал по конференции ама нищо не направил, изглежда неубедително...
--- Край на цитат ---
Първо - на мен не ми плащат, за да ви убеждавам аз вас в каквото и да е.
Второ - на вас въобще не би трябвало да ви дреме аз в какво съм убеден, ако разсъждавате самостоятелно.
Трето - да се чете е необходимост.
Четвърто - на тези конференции се обсъждат примери, имена, фирми, патенти и защитена информация.
Мишо... не знам кой си смуче от пръстите... обаче ако някой си мисли в тоя форум, че му дължа каквото и да е, заради това че той имал опит, е грешно мислене.
Сега съм тук, и съм свършил определена работа ВМЕСТО всеки един от вас. Каквото смятам да кажа, го казвам, и това е. Утре ще ме търсите, но няма да съм тук за разговор.
bugman:
Колеги, знаем че един от най-сигурните начини за да стигнем до истината е с практически опити! :)
За това да доорганизираме теорията и се захващаме, по-скоро за работа... 8)
Какво ще кажете за клетка, изработена с тънки ламели (примерно 0,5mm), на малко разстояние (примерно 2mm) един от друг, с конструкция, такава, че водна помпа да прекарва водата през ламелите, така, че те, евентуално да вибрират.
Чудя се, дали да има катализатор или да е с чиста вода, че тая тънка ламаринка, колко време ще изкара с КОН и дали при прекалено малкото разстояние между ламелите няма опасност от прехвърчане на искра, нещо... Какво би се случило, ако ламелите окъсят по време на работа?
Мисля си за изработка на единична клетка с 7-8 пластини, която лесно да може да се свързва с идентична, такава. Тоест да правя и свързвам, една с друга, малки клетки, докато добивът задоволи нуждите ми.
Михаил Кузмов:
P.S. извинявам се за грешките в писането ми! Налага се да свиквам с десктоп клавиатура че лаптопа ми малко се поскапа! Някои букви са на други места от фонетик, така съм свикнал. Въпреки проверката нещо пропускам. Нямам инсталиран коректор, но ще оправя тези неща!
june1900:
--- Цитат на: bugman в Април 08, 2017, 04:27:01 pm ---Чудя се, дали да има катализатор или да е с чиста вода, че тая тънка ламаринка, колко време ще изкара с КОН и дали при прекалено, малкото разстояние между ламелите няма опасност от прехвърчане на искра, нещо... Какво би се случило, ако ламелите окъсят по време на работа?
--- Край на цитат ---
Ако това ти е идеята, мисля, че няма какво да губиш, ако използваш кавитираща водна помпа :)
bugman:
Какво и коя е кавитирща водна помпа? Защото аз си мисля за външна, автомобилна, горивна помпа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия