Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Електролизен апарат за заваряване с Браун газ

<< < (31/40) > >>

Tanas:
Аз ползвам ММА 200 със 16 пластини в паралел, пламъчето е доволно за ювелирни работи в стил бижутер Рене Лалик  :)

bugman:
Здравейте колеги. Благодаря за коментарите и съветите, но не бих могъл да се възползвам от тях защото  добивът, който ми е нужен, изисква обемна клетка и по-висок ток. Тоест, според мен, за да мога да заварявам 1мм. стомана, ще са ми необходими, поне - 20-30л/мин ...  :)

bugman:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 10, 2019, 10:21:46 pm ---Снабди се и с книгите на George Wiseman. Ще ти бъдат особено полезни. Той е фен на Yull Brown.

--- Край на цитат ---

Сигурно ще са интересни и полезни  четива, но нещо не ми се пилучава с тия книги - не откривам, ни една... Ако ти или някой може да помогне? :)

Михаил Кузмов:
Не полезни, изключителни за начало! Само че са на ингилизки. Чети за 30 дни безплатно!
https://www.scribd.com/doc/130608393/Brown-s-Gas-Book-1-preview
Горе в дясно цъкни на трета картинка. Това в същност е втора книга с практическа насоченост и описания от до.
Там ще четеш и за модифициран бъблър танк към края, в който прибавяйки различни вещества се получават различни характеристики на газа.
G.W. е пионерът на професионализмът, изучавайки елктролизерите на Yull Brown и по специално BN1000. По късно той постига шеметните 100 000 лт/час за индустриална употреба в металургията.
Той пишеше в yahoohydroxygroup когато беше администратор Bob Boice. Аз съм член там още преди да бъда член на мазето, омазано напълно, но това е друга тема! Сега там нещата се комерсиализираха, та отдавана не съм влизал и не зная какво става.
Аз имах удоволствието да си сваля книгите безплатно още в онова време. Сега ги имам принтирани в хартиен вариант. За съжаление файловете при смяна на няколко компа съм погубил.

Ksurnev:
Намерих втория том.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия